Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα…»- Συγκινήθηκε για τον θάνατο της μητέρας του

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα…»- Συγκινήθηκε για τον θάνατο της μητέρας του

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Χαμογέλα και πάλι!

«Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

Ποδαρικό στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» έκανε το πρωί του Σαββάτου 6/1 ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον ερχομό του μωρού που περιμένουν με τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και για τη Γη της ελιάς και το Survivor.

«Κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας»

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο ξέρουν, πρέπει να συνεχίσουμε», είπε συγκινημένος όταν η συζήτηση ξεκίνησε με τον θάνατο της μητέρας του.

«Είναι πολύ πρόσφατο, κάθε μέρα νευριάζω πολλές φορές σαν άνθρωπος που δεν είναι κοντά μας, αλλά δεν αποφασίζουμε εμείς, έτσι ήθελε ο Θεός. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που ταλαιπωρείται, την επόμενη μέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης και γιατί συνέβη και πώς συνέβη. Το γιατί δεν το καταλαβαίνεις πολλές φορές, η απώλεια της μάνας είναι απώλεια της μάνας», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Αυτό που θέλω να πω, που έχουμε αποφασίσει εμείς κι εγώ πιο πολύ, είναι να συνεχίσουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε κι έρχονται κι αν πρέπει να πω κάτι, είναι ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή. Κυρίως, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορει καν να σηκωθεί από τον καναπέ, αλλά εμείς μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε ευλογημένοι. Τα υπόλοιπα… Όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά, χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα. Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε να μη χαθούμε μεταξύ μας και να κάνουμε πράγματα για εμάς, να μη χάσουμε κι άλλο την ουσία που είναι οι άνθρωποι», εξήγησε.

Η προσμονή για το μωρό που έρχεται Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το μωρό που έρχεται και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

«Είμαστε κοντά. Σε κανέναν μήνα με το καλό. Νιώθω περισσότερο σύντροφος παρά πατέρας με την έννοια που μπορεί να νιώσω αργότερα. Η Δήμητρα χρειάζεται τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο και πρέπει να είμαι εκεί για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεν είναι παράλογη ως έγκυος, είναι σχετικά καλά», είπε.

«Πρέπει να σταθώ αντάξιος του γεγονότος, αυτού του θαύματος, δεν υπάρχει χώρος για να τα χάσουμε. Πρέπει να δηλώσεις και με την παρουσία σου την όποια ηρεμία πρέπει. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος», απάντησε σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα είναι ψύχραιμος όταν έρθει το μωρό.

«Πολλά χρόνια είχαν τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό μου, αλλα αυτό δεν συμβαίνει με τον οποιοδήποτε άνθρωπο. Μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμτρα είναι εξαιρετική στο πώς τα αντιμετωπίζει. Σχεδιάζαμε να κάνουμε άλλα πράγματα, αλλά επειδή είναι από τον Θεό, έχουμε στρέψει όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό. Στάθηκε η Δήμητρα δίπλα μου και στη δυσκολία με τη μάνα και γενικότερα», τόνισε.

Όσον αφορά στη Γη της ελιάς και τον ρόλο του ως «Ορέστης», αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μια φιλία που θα φαίνεται σαν σχέση.

Το Survivor Για το πρότζεκτ του Survivor, πόσο έχει αλλάξει μέσα στα χρόνια και αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε ο Ντάνος.

«Όταν πήγαμε δεν ξέραμε κι εμείς. Δεν είναι σαν να άλλαξε διεύθυνση ένα μαγαζί που πήγαινες στα παιδικά σου χρόνια;», ρώτησε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι μια φορά φτάνει και το ζήσαμε και με ωραίο τρόπο και είχαμε και την άγνοια που δεν υπάρχει τώρα. Είναι ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ με την έννοια του ριάλιτι. Εμείς ούτε τα λεφτά ξέραμε, ούτε τι θα γίνει την επόμενη μέρα, ούτε τι είναι πίσω από την καλύβα», τόνισε.

Για το αν θα το παρουσίαζε: «Για ένα αντίστοιχο πρόγραμμα θα το συζητούσα. Για το παιχνίδι αυτό όχι. Έχει αλλάξει, είτε είσαι μέσα σε αυτό, είτε είσαι έξω, έχει γίνει διαφορετικό. Τώρα είναι προβλεπόμενο. Ξέρεις τι είναι απέναντι. Ήδη είμαι σε κάτι, στην υποκριτική 7 χρόνια και έχω προσπαθήσει γι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεταπηδάς σε επαγγέλματα, σίγουρα σου δίνουν το δικαίωμα να το κάνεις, να δοκιμάσεις την παρουσίαση αν πληρής τις προϋποθέσεις, αλλά δεν θα το έβλεπα στην παρούσα φάση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments