Lifestyle

Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν σου δίνουν το μωρό στο μαιευτήριο και λες «ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη»

Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν σου δίνουν το μωρό στο μαιευτήριο και λες «ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Youlika Skafida

Γιούλικα Σκαφιδά: «Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη κι είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα».

Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία του τοκετού, αλλά και τις πρώτες στιγμές που έζησε με τον γιο της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ι Love ΣουΚού» και εξήγησε αρχικά, πως περιμένει το παιδί της να μεγαλώσει λίγο, για να αναπτύξουν μια ουσιώδη σχέση.

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο, για να έχουμε αυτό το “πάρε-δώσε” και να πω σε αυτή τη φάση, που είναι κι άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι όλα είναι εντάξει. Δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες “ουάου, τώρα είμαι ευτυχισμένη”», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη κι είναι οκ να μην έχει χτιστεί ακόμα».

Τέλος, είπε για εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες τους βόλτες: «Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική, αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι, βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή, αλλά τωρά που είναι όλοι άρρωστοι λίγο φοβάμαι».

Η Γιούλικα Σκαφιδά έγινε για πρώτη φορά μητέρα νωρίτερα, τον Νοέμβριο και το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου, ανάρτησε στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί της.

Η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της και στη λεζάντα ευχαρίστησε όσους τη βοήθησαν με τον ερχομό του.

Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Επιστρέφουμε σπίτι. Με τη βαλίτσα μας γεμάτη αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Για όλα. Για όλα όσα μαγικά συνέβησαν τους τελευταίους 9 μήνες και όλα τα μαγικά που θα συμβούν όσο ο χρόνος θα κυλάει. Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί».

Την είδηση της γέννησης του παιδιού της ηθοποιού, μετέφερε η Δανάη Μπάρκα, με την οποία τις συνδέει φιλική σχέση, στις 24 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γεννώντας ένα υγιέστατο αγοράκι.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε: «H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα».

Πρόσθεσε επίσης: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments