Πολιτική

Συρεγγέλα για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Μιλάμε για δικαιώματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά

Συρεγγέλα για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Μιλάμε για δικαιώματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο Real fm «στόχος είναι να πείσουμε τους βουλευτές να ψηφίσουν, το νομοσχέδιο» και προσέθεσε: «Εγώ θα μείνω, σε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, ότι μπήκε ένα πλαίσιο και μετά θα αποφασίσει ο καθένας τι θα κάνει».

Όπως ανέφερε «στόχος είναι να πείσουμε τους βουλευτές να ψηφίσουν, το νομοσχέδιο»

Για τον επικείμενο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΜαρία Συρεγγέλα.

Όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο Real fm «στόχος είναι να πείσουμε τους βουλευτές να ψηφίσουν, το νομοσχέδιο» και προσέθεσε: «Εγώ θα μείνω, σε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, ότι μπήκε ένα πλαίσιο και μετά θα αποφασίσει ο καθένας τι θα κάνει».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και πολλοί από τους βουλευτές, που είχαν κάποιες αμφιβολίες άλλαξαν κατεύθυνση».

«Εδώ μιλάμε για δικαιώματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως ο νόμος για υιοθεσία κατά μόνας από άνδρα ή γυναίκα ισχύει από το 1946.

Κλείνοντας υποστήριξε ότι θα ήθελε να υπάρξει μια υπερκομματική στήριξη αλλά ανέφερε ότι «δυστυχώς ο κύριος Ανδρουλάκης έχει εγκλωβιστεί σε μια μικροκομματική λογική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments