Πολιτική

Συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel» (Πλατεία Καραϊσκάκη). Οι εργασίες της Κ.Ε. θα ανοίξουν στις 12:30 μμ με την ​ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Οι εργασίες της Κ.Ε. θα ανοίξουν στις 12:30 μμ με την ​ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel» (Πλατεία Καραϊσκάκη). Οι εργασίες της Κ.Ε. θα ανοίξουν στις 12:30 μμ με την ​ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Προσκλητήριο Τεμπονέρα για κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση για τη σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτή με τη μορφή δήλωσης, έστω και αν δεν είναι κεντρική. Δεδομένων των επόμενων βημάτων στο οργανωτικό μέτωπο, το όλο θέμα είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει την Κουμουνδούρου.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Σάββατο θα γίνει το πρώτο crash test για τα συνεδριακά κείμενα στην Κεντρική Επιτροπή. Άλλωστε, το στενό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη θέτει αυτή τη στιγμή ως προτεραιότητα την ανασυγκρότηση του κόμματος και την ενίσχυση της δυναμικής του, αλλά οι συμμαχίες είναι μείζον θέμα, έστω και αν αξιολογούνται διαφορετικά.

Η όλη συζήτηση έλαβε έναν πιο φρέσκο και ανανεωμένο χαρακτήρα με την παρέμβαση του Διονύση Τεμπονέρα και την πλατφόρμα που κατέθεσε για το συνέδριο του κόμματος και απέστειλε στις ομάδες και τα στελέχη του κόμματος. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και εργατολόγος είναι ένας από εκείνους που ανησυχούν για την έκβαση του συνεδρίου του κόμματος στα τέλη Φεβρουαρίου και την ανάγκη για μια μετωπική συμμαχία, αν και με προϋποθέσεις, φυσικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments