Πολιτική

Στυλιανίδης: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στυλιανίδης: Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: [362406] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Είναι ευχάριστο που ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία ώστε οι βουλευτές να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνοντας πως θα το καταψηφίσει, αφού όπως είπε πρέπει να προστατευθεί ο θεσμός της οικογένειας, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέλυσε στη Ναταλία Γερμανού ους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με το εν λόγω νομοσχέδιο, εξηγώντας πως αυτό ανοίγει τον δρόμο για την τεκνοθεσία.

Ακόμα ανέφερε ότι με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα αφορούν στο σύμφωνο συμβίωσης που ήδη αποτελεί νόμο του κράτους θα μπορέσουν να λυθούν τα όποια πρακτικά ζητήματα μπορεί να αντιμετωπίσουν σε δεδομένη στιγμή οι «αόρατες οικογένειες».

Τέλος, δεν έκρυψε πως τον χαροποιεί το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία και έτσι οι βουλευτές μπορούν να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments