Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην «κόντρα» του με τον Βασάλο – «Σου είχα βγάλει και τραγούδι»

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην «κόντρα» του με τον Βασάλο – «Σου είχα βγάλει και τραγούδι»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Χαμογέλα και πάλι!

«Έχεις τσακωθεί και με τα πόμολα» είπε ο πρώην παίκτης του «Survivor» στον τραγουδιστή

Τις διαφορές τους μπροστά στην κάμερα έλυσαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Τριαντάφυλλο, με τον τραγουδιστή μάλιστα να ζητά συγγνώμη στον γυμναστή για τα όσα έλεγε εις βάρος του όταν εκείνος ήταν στο «Survivor».

«Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με, χαρακτηρίζοντάς με. Για ποιον λόγο μου έκανες αυτήν την επίθεση, εφόσον ήξερες ότι δεν μπορούσα να απαντήσω;», ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο οποίο απάντησε ο Τριαντάφυλλος: «Είχα στο μυαλό μου ότι θα στηρίξω Σάκη, Μαριαλένα και Βασάλο. Γιατί το τελευταίο τηλεφώνημα πριν μπω στο παιχνίδι ήσουν εσύ και ο μισθοφόρος και μου είπες κάποια ωραία κόλπα και το σεβάστηκα. Έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει, σαν τρελός και μου χάλασες το όνειρο. Όταν άκουσα να λες ειρωνικά ότι δεν θα είναι μαζί ο Τριαντάφυλλος γι αυτό δεν θα κάνετε 60%. Πως γίνεται ένα “All Star”, με εσένα μέσα, να κάνει 9%».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)

«Ε, δίκιο είχα δεν ήρθες και δεν κάναμε 60%. Ήρθε η στιγμή να πεις ένα συγγνώμη και δεν ότι δεν θα το ξανακάνεις», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και απολογήθηκε ο τραγουδιστής: «Σου ζητάω συγγνώμη και επειδή έχω σεβαστεί αυτό που έκανες και ξέρεις ότι σε συμπαθώ».

Έπειτα, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την πρόταση που είχε για το φετινό Survivor: «Μου έκαναν πρόταση να πάω με πολύ καλά λεφτά. Με περισσότερα από 10.000 ευρώ. Πάνω από τον Τζέιμς. Ο πρόεδρος θα πάει κάτω από τον Τζέιμς; Δεν μπορούσα να φύγω και να αφήσω το παιδί μου πάλι».

Επίσης, σχολίασε: «Με τον Παππά μίλησα, τον βλέπω τέλεια. Νομίζω ότι αν δεν ήταν ο Παππάς θα ήταν λίγο περίεργο. Μου είπε ότι γουστάρει να πάει και για τα λεφτά εννοείται και γιατί τρελαίνεται. Θα έπαιρνα τον Παππά μέσα. Δεν θα ήθελα να έχω τον Κόρο μέσα αν ξαναπήγαινα. Εκεί όλοι κλέβαμε, δεν ήταν το ψάρι, ήταν ο τρόπος και η κακία που έβγαλε σε έναν φίλο. Δεν είναι σωστό που μπήκαν η Δαλάκα και η Ασημίνα. Έκλεψαν τηλέφωνο και αυτό είναι ιερή κλεψιά για το παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι στην εκπομπή του Open το Σαββατοκύριακο, αφού είμαι τριήμερο εδώ [στο μαγαζί]».

Ενώ, σχετικά με τους τραγουδιστές που διαφημίζουν προϊόντα, ο Τριαντάφυλλος έδωσε τη δική του γνώμη: «Σωστό είναι. Τη στιγμή που έχουν απήχηση γιατί να μην το κάνουν, προκειμένου να βγάλουν κάποια χρήματα για την οικογένειά τους. Κι επειδή το λέει ο Νταλάρας;».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τέλος, τον ρώτησε: «Έχεις τσακωθεί και με τα πόμολα. Μετανιώνεις για κάποιος τσακωμό;», στο οποίο απάντησε ο Τριαντάφυλλος: «Όχι δεν έχω μετανιώσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments