Πολιτική

Μητσοτάκης: Να διευθετήσουμε ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας

Μητσοτάκης: Να διευθετήσουμε ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη εβδομαδιαία επισκόπηση.

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία επισκόπηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ότι προσεγγίζεται από τη σκοπιά της δικαιοσύνης και της αντιμετώπισης αδικιών και ανισοτήτων, με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών.

«Πάνω σε αυτό έχω ήδη εξηγήσει τι θα περιλαμβάνει και τι δεν θα περιλαμβάνει η νομοθετική μας πρωτοβουλία. Θέλω απλώς να επαναλάβω από εδώ ότι πρόθεσή μου δεν είναι να διχάσω την ελληνική κοινωνία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διευθετήσουμε ένα ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως πρέπει «να αναγνωρίσουμε νομικά μια πραγματικότητα που υφίσταται και στη χώρα μας» και πως «προσεγγίζουμε το θέμα από τη σκοπιά της δικαιοσύνης και της αντιμετώπισης αδικιών και ανισοτήτων με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών».

«Δεν καινοτομούμε, αλλά θέλουμε να εφαρμόσουμε αυτό που ήδη συμβαίνει σε 20 χώρες της Ευρώπης και 36 του κόσμου. Με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και στις αντιρρήσεις που έχουν διατυπωθεί, αλλά η Ελλάδα που οραματίζομαι είναι μια συμπεριληπτική χώρα», υπογραμμίζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία επισκόπηση, περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές μεταρρυθμίσεις που – όπως τονίζει – αποσκοπούν στο να «βελτιώσουν την καθημερινότητα κάθε πολίτη και θα κάνουν τη χώρα μας… πιο Ευρώπη», ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχοι των μεταρρυθμίσεων αυτών παραμένουν αμετάβλητοι και αδιαπραγμάτευτοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments