Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Lifenewscy

Στην ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το ποια στοιχεία της Δήμητρας Βαμβακούση θα ήθελε να πάρει το παιδί τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε. « Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας».

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη Δήμητρα Βαμβακούση να περιμένει τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Ντάνος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 16/1 στο Πρωινό Σουσού, για να μιλήσει για το έργο του Φύλακα Άγγελου.

View this post on Instagram

A post shared by George Angelopoulos (@official_danos_ga)

Στο τέλος της συζήτησης, η Ελένη Τσολάκη, για να ελαφρύνει το κλίμα, τον ρώτησε τι θα ήθελε να πάρει το παιδί του από τη Δήμητρα Βαμβακούση κι εκείνος απάντησε:

«Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας».

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπας, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικίο», πρόσθεσε.

Στο podcast του Χαράλαμπου Χειμωνά βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια της μητέρας του όσο και στο γεγονός ότι θα γίνει πατέρας.

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να ανταπεξέλθει στη ζωή του.

Και για τη Δήμητρα Βαμβακούση ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει.

Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος – η μητέρα του παιδιού μας – και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε.

Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23, ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι.

Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα αναφορικά με το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο.

Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments