Lifestyle

Χριστίνα Βίδου: Σκοτώθηκε ο πρώην σύντροφός μου και οι συνάδελφοί μου στο ραδιόφωνο δεν ήθελαν να το μάθω

Χριστίνα Βίδου: Σκοτώθηκε ο πρώην σύντροφός μου και οι συνάδελφοί μου στο ραδιόφωνο δεν ήθελαν να το μάθω

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ ant1tv

Χριστίνα Βίδου: Σκοτώθηκε ο πρώην σύντροφός μου και οι συνάδελφοί μου στο ραδιόφωνο δεν ήθελαν να το μάθω, γιατί ήξεραν πως τον αγαπούσα πολύ

Η Χριστίνα Βίδου έκανε μια ανάδρομη στο παρελθόν και την απώλεια του συντρόφου της, που τη στιγμάτισε.

View this post on Instagram

A post shared by Xristina Vidou (@xristinavidou)

Η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο «2night Show» και στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατό του, ενώ περιέγραψε και τα χρόνια που ακολούθησαν, κατά τα οποία η ίδια έζησε απομονωμένη.

Αρχικά, είπε: «Τότε δεν ήμασταν μαζί. Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον».

Συνέχισε, λέγοντας: «Ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι αποκλείεται και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και γιατί σε εμένα».

Τέλος, η Χριστίνα Βίδου εξομολογήθηκε: «Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά -πόσο εγωιστικό- και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς».

View this post on Instagram

A post shared by ORAORA.gr (@oraora.gr)

Χριστίνα Βίδου: Ο σύντροφός μου έχει μεγαλώσει την κόρη μου σαν παιδί του

Η Χριστίνα Βίδου μίλησε για την απώλεια του πρώην συζύγου της και τη σχέση της κόρης της με τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες», όπου αρχικά είπε: «Ο σύντροφος μου δεν θέλει να μιλάω καθόλου για εκείνον! Έχει συμβάλει πάρα πολύ στο μεγάλωμα της κόρης μου. Στην ουσία την έχει μεγαλώσει. Και την έχει μεγαλώσει σαν παιδί του, ο οποίος έχει και δυο παιδιά από τον προηγούμενο του γάμο».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Εννοείται πως το εισπράττω αυτό και πρέπει να τους δεις. Αφού λέω “σταματήστε επιτέλους”. Να σταματήσουν επιτέλους για.. παίζουν και είναι μια φυσιολογική οικογένεια με όλη αυτή την ιδιαιτερότητα».

Τέλος, η Χριστίνα Βίδου είπε: «Έχει άλλα δυο παιδιά ο σύντροφος μου, δυο πολύ μεγαλύτερα. Ο Παναγιώτης είναι 19 χρονών, είναι φοιτητής πια και η Σήλια θα δώσει φέτος εξετάσεις που έχει ειδικά εκείνη τη σχέση με την Λωρένα, είναι σαν αδελφές και είναι η λίγο μεγαλύτερη. Μεγάλωσαν μαζί, μεγαλώσαμε μαζί. Γι’ αυτό λέω ότι είμαι ευλογημένη επειδή υπήρχε ένα περιβάλλον αγάπης».

Η αποτέφρωση του συζύγου της

Σε άλλο σημείο, ακούγεται να λέει: «Πήραμε διαζύγιο όταν ήταν η κόρη μου 4 ετών. Τότε ήταν ναι, μεν, μικρό το παιδί αλλά αντιλήφθηκε ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα ζουν χωριστά. Μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι, της ήταν και εκείνης δύσκολο. Πολύ δύσκολο»

Η παρουσιάστρια τόνισε ακόμη, πως: «Είναι προτιμότερο να υπάρχει στο σπίτι αγάπη, από το να μην υπάρχει αγάπη. Εμείς δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε γιατί θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Αν αυτό ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια, θα ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια. Αυτό όμως δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ήθελε πολλή δουλειά».

Για την απώλεια του πρώην συζύγου της, η Χριστίνα Βίδου είπε:

«Η απώλεια του μπαμπά της ήρθε όταν εγώ κατάλαβα ότι πήγα σε ψυχαναλυτή. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο για εκείνη αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ο Σωκράτης ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του. Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments