Lifestyle

Βαρδής για Μωβ: «Αν τον γιο του άνδρα που αγάπησε και έχει το DNA του, τον θεωρεί σκουπίδι, της δίνω..»

Βαρδής για Μωβ: «Αν τον γιο του άνδρα που αγάπησε και έχει το DNA του, τον θεωρεί σκουπίδι, της δίνω..»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Μωβ για Βαρδή: «Τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πηγαίνουμε να τα πετάμε»

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis vardis (@giannisvardis)

Ο τραγουδιστής στράφηκε ξανά εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως έχει μετανιώσει που υπέγραψε για να γίνει ο γάμος τους.

Η Φιλοθέη Μωβ απάντησε με δηλώσεις της στο «Super Κατερίνα»: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τον θάνατο του Αντώνη. Μου λείπει πάρα πολύ, δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ, έχω μία άρνηση. Νιώθω ότι είναι κάπου παραπέρα».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Δεν έχω πίκρα, έχω αδιαφορία. Είχα εκνευρισμό κάποια στιγμή. Τα τίποτα, τα σκουπίδια τα αντιμετωπίζουμε με το να πάμε να τα πετάξουμε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για μένα. Ο Αντώνης ήταν ένας πολύ φρέσκος άνθρωπος. Τον καιρό της κρίσης βγαίναμε βράδυ με καροτσάκι και μοιράζαμε το φαγητό που μαγειρεύαμε στο σπίτι. Είχε γίνει τρόπος ζωής μας. Τα στηρίγματά μου σήμερα είναι η μητέρα, η κόρη και ο σύντροφός μου».

Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε άμεσα στις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας μέσω της ίδιας εκπομπής: «Θεωρεί λοιπόν τον γιο του Αντώνη Βαρδή σκουπίδι; Άρα το DNA του Αντώνη Βαρδή που υποτίθεται τον αγαπάει, το θεωρεί σκουπίδι, της δίνω συγχαρητήρια».

Ο τραγουδιστής, παρέθεσε ακόμη και τις σκέψεις του περί ακύρωσης του γάμου του πατέρα του με τη Φιλοθέη Μωβ. «Αν βέβαια μπούμε στη διαδικασία ακύρωσης του γάμου με μεγάλη μου χαρά. Εγώ σαν μάρτυρας δεν μπορώ να το κάνω αλλά η αδερφή μου μπορεί, ας έχει τον νου της, κάποια στιγμή μπορεί και να συμβεί».

Οι κακές σχέσεις ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η κόντρα του Γιάννη Βαρδή και της Φιλοθέης Μωβ ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα, Μαρίας Σκιντζή αναζωπυρώθηκε, με αφορμή τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η μνήμη του πατέρα του. Όπως υποστήριξε τόσο η ίδια, όσο και η Χριστίνα Μαραγκόζη, η δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή και καλλιτεχνικό του ταίρι για πολλά χρόνια, ο ίδιος δεν ήθελε να γίνουν συναυλίες μετά τον θάνατό του.

Ο Γιάννης Βαρδής εξοργίστηκε με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, καθώς όπως λέει «αποκλείεται ο πατέρας του να αρνιόταν κάτι τέτοιο στα παιδιά του».

Έτσι, τα πράγματα μεταξύ τους δεν άργησαν να πάρουν άσχημη τροπή, με αρνητικές δηλώσεις.

«Τι είπε η κυρία με το ψεύτικο όνομα;»

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Βαρδής είπε για τη Φιλοθέη Μωβ: «Η κυρία Φιλοθέη τι είπε; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, έτσι λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το “ευχή και κατάρα” που είπε, να μου το δείξετε γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής, άσχετα με το ότι ήταν πατέρας μου, δε θα έλεγε ποτέ – ειδικά στα παιδιά του – “ευχή και κατάρα”».

Συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό είναι κάτι που το φαντάστηκε η κυρία αυτή, που παντρεύτηκε 3 μήνες με τον πατέρα μου, με δική μου υπογραφή, χωρίς ο πατέρας μου να έχει την αίσθηση του χρόνου και της αντίληψης. Η κυρία αυτή, θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανα εγώ τότε, και να σωπαίνει. Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δε θέλει να γίνει μια συναυλία γιατί ήταν στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ, ήταν πολύ στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που του γύρισαν την πλάτη όταν προσπάθησε να κάνει μια συναυλία. Το είχε πει σε μια συνέντευξή του… Σε άλλη συνέντευξή του λίγες μέρες πριν, ευχόταν να γίνει η συναυλία αυτή… Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου και δε μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πολύ η στάση της, δεν είναι ο άνθρωπος που είχα γνωρίσει εγώ. Αν συνεχίσει η κυρία να βγαίνει στα κανάλια, θα πω λεπτομέρειες… Έχω γραπτές αποδείξεις».

«Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου»

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ άρχισα να την ψάχνω… Προσπάθησε να μπει στους λογαριασμούς του πατέρα μου… Δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, την απεχθάνομαι. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι. Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε λάθη και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία και διεκδικεί εδάφη ενώ δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση».

Για τη συναυλία στη μνήμη του Γιάννη Βαρδή, η Φιλοθέη Μωβ είπε: «Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω γι΄αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments