Πολιτική

Δρυμιώτης: Οι μισοί ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ δεν θεωρούν κατάλληλο τον αρχηγό τους για πρωθυπουργό

Δρυμιώτης: Οι μισοί ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ δεν θεωρούν κατάλληλο τον αρχηγό τους για πρωθυπουργό

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Ο γνωστός πολιτικός αναλυτής επισήμανε πως στις δημοσκοπήσεις «τα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) έχουν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό 7%», δηλαδή, όπως υπογράμμισε «δεν πείθουν τους δικούς τους ψηφοφόρους».

Ο γνωστός πολιτικός αναλυτής επισήμανε πως στις δημοσκοπήσεις «τα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) έχουν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό 7%», δηλαδή, όπως υπογράμμισε «δεν πείθουν τους δικούς τους ψηφοφόρους».

Το εντυπωσιακό στοιχείο που καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές: οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να μην θεωρούν ικανούς τους αρχηγούς τους για πρωθυπουργούς, ανέδειξε ο πολιτικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο γνωστός πολιτικός αναλυτής επισήμανε πως στις δημοσκοπήσεις «τα δύο κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) έχουν στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό 7%», δηλαδή, όπως υπογράμμισε «δεν πείθουν τους δικούς τους ψηφοφόρους».

«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Έχει παγιωθεί αυτό σε όλες τις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές. Δηλαδή οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και οι μισοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν κρίνουν τον αρχηγό τους κατάλληλο για πρωθυπουργό», τόνισε εν συνεχεία για να προσθέτει ότι αντιθέτως  «οι ψηφοφόροι των κομμάτων κρίνουν ότι ο Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός».

«Μην απορούμε για την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα, η ΝΔ με 38% στην πρόθεση ψήφου και 41% στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό σημαίνει ότι ακόμη και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων κρίνουν ότι ο Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Δρυμιώτης ερωτηθείς στο κατά πόσο το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει ζημιά στο κυβερνών κόμμα, ενόψει ευρωεκλογών απάντησε ότι αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί όλα τα κόμματα. «Θα δείτε ότι υπάρχουν αντιρρήσεις και υπέρ σε όλα τα κόμματα», είπε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως δεν θα επηρεάσει σημαντικά τις ευρωεκλογές.

«Στις ευρωεκλογές ο κόσμος στηρίζει χαλαρότερα. Θυμίζει ότι το 2019 το 21% των ψηφισάντων είχε ψηφίσει κόμματα που δεν έλαβαν ούτε 3%. Ο κόσμος αντιμετωπίζει αλλιώτικα την ψήφο του σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments