Ελλάδα

Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,«Πού είναι ο Μπάμπης» φωνάζουν ενώ στον επάνω όροφο του κτηρίου, όπου βρίσκεται η Ασφάλεια Μεσολογγίου κρατείται ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος.

Οι συγγενείς και φίλοι του 31χρονου ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους ατόμου

Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικά η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Ο κρεοπώλης, ο οποίος στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στις 4 Ιανουαρίου, από το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) βρισκόταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου και έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Τι συνέβη νωρίτερα σήμερα

Έξω από το αστυνομικό τμήμα του Μεσολογγίου βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18/1) συγγενείς και φίλοι του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. «Πού είναι ο Μπάμπης» φωνάζουν ενώ στον επάνω όροφο του κτηρίου, όπου βρίσκεται η Ασφάλεια Μεσολογγίου κρατείται ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος.

Οι συγγενείς και φίλοι του 31χρονου ζητούν απαντήσεις για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους ατόμου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ο 50χρονος κρεοπώλης το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) προσήχθη εκ νέου από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται εκεί να οδηγηθεί και ο φίλος του, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία από την ανάλυση των στιγμάτων και των συνομιλιών της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα οποία την μοιραία ημέρα εντοπίζεται και το στίγμα του φίλου του στην ίδια περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments