Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα με όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό μου – Ζήτημα το 30% να είναι αλήθεια»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα με όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό μου – Ζήτημα το 30% να είναι αλήθεια»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@eirini_papadopoulou

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαντά για όσα ακούστηκαν για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για το νέο της τραγούδι, αλλά και όσα έχουν γραφτεί για την ίδια τον τελευταίο χρόνο, με αφορμή τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Σε δηλώσεις της στο «Happy Day» ρωτήθηκε σχετικά με αυτο και στην αρχή απάντησε:

View this post on Instagram

A post shared by Eirini Papadopoulou (@eirini_papadopoulou)

«Είμαι καλά και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας»

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια πρόσθεσε αναφορικά με το ίδιο θέμα: «Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν μου γιατί δεν ήταν αλήθεια. Απ’ όσα έχουν γραφτεί για μένα, το 30% είναι αλήθεια. Ο χώρος και το σύστημα της showbiz λειτουργεί έτσι, το αποδέχομαι, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια κι έτσι τον βιώνω».

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου σχολίασε το ενδεχόμενο να μπει ξανά στο «Survivor» απάντησε πως αν χρειαστεί να το κάνει ξανά για τα λεφτά, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό της που είναι το τραγούδι, θα ξαναέμπαινε.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο ιδανικός σύντροφος είναι ο άντρας που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα δικά σου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της με το άλλο φύλο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι σκληρή και παράλληλα, το αντίθετο. Πολύ ευαίσθητη και τρυφερή. Στις σχέσεις μου είμαι και λίγο τσαμπουκάς».

Στη συνέχεια, μίλησε για προηγούμενες σχέσεις της, αλλά και για τη δήλωση που έκανε ότι έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της στο παρελθόν.

«Είναι εμπειρίες από το παρελθόν που μου έχουν μείνει για να τις διηγούμαι. Άμα ψάχνεις, πάντα βρίσκεις. Δεν είμαι ζηλιάρα, πρέπει ο άλλος να μου δώσει το δικαίωμα και την αφορμή. Συνήθως έτσι από τη φύση μου δεν είμαι», εξηγεί.

Πρόσθεσε επίσης: «Μου αρέσει να είμαι κουλ, ήρεμα, αλλά να κάνω και μια μικρή ζήλια, ώστε να υπάρχει το παιχνίδι μέσα στη σχέση».

Τέλος, περιέγραψε πώς είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος. «Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτό που μου έχει πει μία φίλη μου. Ο άνδρας που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα ελαττώματά σου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments