Lifestyle

Πύρρος Δήμας: «Στην Ελλάδα με πλήγωνε που με φωνάζανε “Αλβανέ”»

Πύρρος Δήμας: «Στην Ελλάδα με πλήγωνε που με φωνάζανε “Αλβανέ”»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Action24 / Show EQ

«Η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε» εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας όταν μίλησε για την αείμνηστη σύζυγό του, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης (17.01.2024) στο EQ με την Έλενα Παπαβασιλείου στο Action 24 και μίλησε για τη σύζυγό του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια αλλά και την απόφαση να προχωρήσει τη ζωή του.

View this post on Instagram

A post shared by Pyrros Dimas (@pyrrospyrros)

«Στην αρχή μετακόμισα εγώ στην Αμερική, το 2016, τα δυο μεγάλα παιδιά ήταν ήδη εκεί αλλά είχαμε τότε το πολύ σοβαρό θέμα υγείας με την σύζυγο μου. Θέμα το οποίο δεν επέτρεπε να μετακομίσουμε όλοι μαζί.

Το μόνο καλό ήταν ότι πήγαμε πολλές φορές, μας είδαν γιατροί και γυρίσαμε και στο Σικάγο και στη Βοστώνη και στη Γερμανία. Πηγαινοερχόμουν όμως, δεν ήταν μόνιμο, δηλαδή δεν ήρθε όλη η οικογένεια στην Αμερική.

Μετά το ’18 που ‘έφυγε” ο άγγελος Αναστασία, μετακόμισε ο Νικόλας και ήρθε μαζί μου και η Μαρία. Κάτσαμε εκεί μόλις ξεκίνησε ο κορονοϊός, στον Νικόλα όμως δεν άρεσε καθόλου και ήθελε να γυρίσουμε», είπε αρχικά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Και μιλώντας για τη νέα σελίδα στη ζωή του, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Σήμερα, ναι, περιμένω και πέμπτο παιδάκι. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται χωρίς να ξεχνάμε. Γιατί πολλές φορές ακούγονται κουβέντες οι οποίες σε πληγώνουν. Δεν ξεχνάς ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει μια ζωή και έχεις περάσει μαζί τόσα πολλά πράγματα.

Η ζωή όμως συνεχίζεται, γνωρίζεις κάποιους άλλους ανθρώπους και σε ξανακάνουν να γελάς που είναι πολύ σημαντικό.

View this post on Instagram

A post shared by Pyrros Dimas (@pyrrospyrros)

Νιώθεις πως “ναι, μπορώ να ζήσω και ‘γω και έχω το δικαίωμα να συνεχίσω τη ζωή μου”. Είμαστε εδώ, είμαστε καλά, περιμένουμε ένα πέμπτο παιδάκι που θέλουμε να είναι υγιές και να είμαστε γεροί για να είμαστε δίπλα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments