Lifestyle

Δημήτρης Παπανώτας: Μια φορά η Μαρινέλλα πήγε να με χτυπήσει με το αμάξι, της είπα «πρόσεχε μω..;»

Δημήτρης Παπανώτας: Μια φορά η Μαρινέλλα πήγε να με χτυπήσει με το αμάξι, της είπα «πρόσεχε μω..;»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ dimitrispapanotas

Ο Δημήτρης Παπανώτας περιγράφει στην εκπομπή την απίστευτη σύμπτωση με ατύχημα που παραλίγο να γίνει με τη... Μαρινέλλα!

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» μια άγνωστη ιστορία με τη Μαρινέλλα, όταν η τραγουδίστρια πήγε να συγκρουστεί μαζί του, στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Όπως τόνισε, ο ίδιος δεν την είχε αναγνωρίσει στην αρχή, καθώς τα παράθυρα του αυτοκινήτου της ήταν φιμέ και δεν φαινόταν ότι στη θέση της οδηγού, καθόταν η Μαρινέλλα.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas)

Με χιουμοριστική διάθεση είπε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, ότι: «Είναι ένα μαύρο τζιπ τεράστιο και έρχεται να πέσει πάνω μου μέσα στην Κηφισίας και της λέω πρόσεχε μ.. τη στόλισα. Πού πας να μας σκοτώσεις; Ήταν φιμέ τα τζάμια και ανοίγει το παράθυρο και λέει “μπράβο κύριε Παπανώτα ωραία”. Της λέω “αχ χίλια συγγνώμη πέστε πάνω μου πατήστε με”. Η Μαρινέλλα ας με πατήσει με το τζιπ δεν έχω πρόβλημα».

Αφού ο Δημήτρης Παπανώτας ολοκλήρωσε την περιγραφή του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από την παραγωγή της εκπομπής να παίξει ένα ρεφρέν από τραγούδι της Μαρινέλλας και άκουσαν το «Καμιά Φορά».

Παπανώτας για Κορομηλά: «Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες να μας προστατεύουν»

Ένα υπονοούμενο για τη Ρούλα Κορομηλά άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.

Με αφορμή μια συζήτηση στο «Happy Day» για την παρουσιάστρια, εκείνος είπε: «Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και ήταν από πίσω πέντε εκδότες και δεν την πείραζε κανένας… Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με τη σειράς της: «Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments