Lifestyle

Η Τάνια Τρύπη μιλάει για τη σκυλίτσα της, την “Αγάπη”: «Βρέθηκε βιασμένη σαν τον Όλιβερ»

Η Τάνια Τρύπη μιλάει για τη σκυλίτσα της, την “Αγάπη”: «Βρέθηκε βιασμένη σαν τον Όλιβερ»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/Action24/ Show Μουσούδες

«Έστειλα ταξί και την πήρα, ήταν με μορφίνες»

Γνωστή για τη φιλοζωική της δράση η Τάνια Τρύπη μίλησε στην εκπομπή Μουσούδες στο Action 24 για τους τετράποδους φίλους της, τον βιγκανισμό και τις κακοποιήσεις ζώων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official)

«Πιστεύω στην απόλυτη ισότητα και την ειρήνη εξού και ο βιγκαξισμός. Είμαι βίγκαν πάρα πολλά χρόνια, ασυνείδητα. Δεν ήθελα ενώ μαγείρευα δεν κατανάλωνα. Κάποια στιγμή έσκασε ένα πολύ σοκαριστικό βίντεο που έπαιρναν ένα μικρό αγελαδάκι με τη μαμά του και άρχισα να το ψάχνω».

«Τα τελευταία χρόνια έχω τη Λύκαινα, την Αγάπη και ένα γουέστι που το βρήκαμε πεταμένο σε ένα μπαλκόνι. Παρακαλούσαμε να μας τον δώσουν και όταν απειλήσαμε με καταγγελία μας τον έδωσαν, ξαναέγινε κουτάβι αυτός».

«Η Αγάπη ήταν 4,5 μηνών, όταν βρέθηκε βιασμένη παρά φύση» «Η Αγάπη ήταν 4,5 μηνών, όταν βρέθηκε βιασμένη παρά φύση και κατά φύση από ανθρώπους, σαν τον Όλιβερ. Ήταν πολύ τυχερή, ήταν άμεση η επέμβαση μιας εθελόντριας, την πήγε στον γιατρό την έραψαν, τη φυγάδεψαν και όταν αναρτήθηκε επικοινώνησα έστειλα ταξί και την πήρα. Έπρεπε να περιμένω 15 μέρες για να έρθει σε εμένα. Το ζώο ήταν με μορφίνες».

«Λειτουργώ με το ένστικτο, όταν είδα την ανάρτηση το πρώτο μου καρδιοχτύπι ήταν “αυτό πρέπει να έρθει σε εμένα».

«Πονούσε πάρα πολύ» «Όταν την πρωτοπήρα ήταν ήδη 12 κιλά, όσο μπορούσε πήδαγε επειδή πονούσε πάρα πολύ μου άρπαζε το μπουφάν και το τράβαγε, το έσκιζε. Μας ήξερε όλη η γειτονιά καθόμασταν και μόλις της περνούσε αυτό συνεχίζαμε. Με δοκίμαζε, με μάθαινε και τη μάθαινα».

«Τώρα έχει θέματα πολλά όμως είναι ελεγχόμενα. Ενώ περπατάμε κανονικά κάτι συμβαίνει με το έντερό της. Κάναμε μία πολύ σοβαρή εξέταση για να δούμε αν έχει το αυτοάνοσο Άντισον, ευτυχώς βγήκε αρνητικό. Πολλά κακοποιημένα ζώα σκάνε αυτοάνοσα όπως και στους ανθρώπους, δεν υπάρχει διαφορά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments