Πολιτική

Σπέτσες: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ – Τι συζητήθηκε [vid]

Σπέτσες: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ – Τι συζητήθηκε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366596] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ / 3η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι τριήμερες εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι τριήμερες εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, ενώ οι βουλευτές σταδιακά αναχωρούν για την Αθήνα από το νησί του Αργοσαρωνικού. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο επίκεντρο της συνεδρίασης την τρίτη ημέρα των εργασιών, βρέθηκαν οι προτάσεις των βουλευτών για όλα τα θέματα ανά τομέα ευθύνης με στόχο την πολιτική ανασυγκρότηση του κόμματος. Κάποιοι βουλευτές είχαν αποχωρήσει με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας των εργασιών το βράδυ του Σαββάτου, λόγω της κακοκαιρίας.

Το πρωί της Κυριακής, αποχώρησε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, η οποία μετέβη στο νησί το πρωί του Σαββάτου. Επίσης, οι δύο γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγγου και Γιώργος Βασιλειάδης και οι βουλευτές Γιώργος ΤσίπραςΠέτρος Παππάς και η Ρένα Δούρου, αποχώρησαν από το βράδυ του Σαββάτου από τις Σπέτσες. Το Σάββατο είχαν αποχωρήσει και ο Παύλος Πολάκης, και ο Συμεών Κεδίκογλου.

Ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας

Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή απασχόλησαν τη δεύτερη μέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που διεξάγονται στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Όπως τονίζεται από την Κουμουνδούρου, οι σχεδιασμοί έχουν ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου αλλά και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου, με τη συμμετοχή της Έλενας Ακρίτα, της Νίνας Κασιμάτη, της Αθηνάς Λινού και της Ρένας Δούρου, που έφτασαν στο νησί του Αργοσαρωνικού με μια μέρα καθυστέρηση. Η σημερινή ημέρα ολοκληρώνεται με δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

Παρά τις αντίθετες πληροφορίες, περί ολοκλήρωσης των εργασιών απόψε και αποχώρησης των βουλευτών το πρωί της Κυριακής, λόγω της κακοκαιρίας, η σύσκεψη θα συνεχιστεί και το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 11:00 με 12:00 το μεσημέρι. Ακολούθως οι βουλευτές θα αναχωρήσουν για Αθήνα.

Οι μόνοι που βγήκαν από το σπίτι, ήταν οι γραμματείς Σβίγγου και Βασιλειάδης οι οποίοι είχαν επαφές μου παράγοντες του νησιού.

Στην οικία Κασσελάκη, έφτασε και μία ανθοδέσμη από την Ευγενία Φραγκιά, δήμαρχο του νησιού, προς τον πρόεδρο του κόμματος.

Οι δηλώσεις και το PowerPoint

«Πολύ πιο ενωμένος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Γιώργος Τσίπρας από τις Σπέτσες, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι «είμαστε ενωμένοι».

Στο επίκεντρο των εργασιών της δεύτερης μέρας βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, με κάθε τομεάρχη να παρουσιάζει με PowerPoint τις προτεραιότητες που άπτονται στην αρμοδιότητά του.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρίσκει τρόπους πάντα να καινοτομεί». Ο Γιώργος Καραμέρος είπε μεταξύ άλλων ότι «θελουμε να επανασυστηθούμε στους πολίτες, έγινε πολύ καλη δουλειά».

Η Ρένα Δούρου σε δηλώσεις της τόνισε: «Πρωτόγνωρη διαδικασία, «κρίκος» σε μια αλυσίδα που ξεκίνησε από το καλοκαίρι με προτάσεις για τους πολίτες στο δρόμο για το συνέδριο».

«Χρήσιμες για σύσφιξη αυτές οι συναντήσεις. Θα είναι πολύ επιτυχημένο διήμερο« υπογράμμισε ο Συμεών Κεδίκογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments