Lifestyle

Φαίη Ξυλά για ομόφυλα ζευγάρια: «Kόμπλεξ ανωτερότητας ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια» [vid]

Φαίη Ξυλά για ομόφυλα ζευγάρια: «Kόμπλεξ ανωτερότητας ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giorgos Pitikaris

«Δηλαδή εγώ που είμαι χωρισμένη δεν έχω κανονική οικογένεια;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά

Με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Σταθμός, η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη σχέση που αναπτύσσει με τον γιο της αλλά και στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Xyla (@fay_xyla)

Ειδικότερα, η Φαίη Ξυλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον γιο μου πια διαπραγματευόμαστε τα πάντα. Έχει επιχειρήματα για όλα, όταν θέλει να κάνει κάτι ή δεν θέλει να κάνει κάτι, οπότε είμαστε σε μια συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν φανταζόμουν πως θα είναι να μεγαλώνω το παιδί μόνη μου. Εννοώ πως ακολούθησα την ροή του «θέλω» μου, αυτού δηλαδή που ήθελα και αυτού που ήθελε ο μπαμπάς του Πάρη. Οπότε δεν φανταζόμουν ούτε πως θα είναι ούτε πως δεν θα είναι αυτό. Απλώς ζούσα τη στιγμή και αναλόγως πορευόμουν».

«Προσωπικά ελπίζω να ψηφιστεί πολύ σύντομα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν έναν διαφορετικό ερωτικό προσανατολισμό, θα πρέπει να μην έχουν έχουν τα ίδια δικαιώματα που μπορεί να είμαι ετερόφυλη. Το παιδί χρειάζεται γονείς που να το αγαπάνε, να το φροντίζουν, να του δείχνουν την αγάπη τους και να είναι δίπλα του.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Xyla (@fay_xyla)

«Θεωρώ πως είναι και λίγο κόμπλεξ ανωτερότητας για κάποιο λόγο ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια. Ποια είναι δηλαδή ακριβώς; Εγώ που είμαι χωρισμένη δεν έχω κανονική οικογένεια;» πρόσθεσε, επίσης, η Φαίη Ξυλά στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments