Lifestyle

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Panos Vlachos

«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να "λερώνουν" κάθε τι όμορφο!»

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλωστές.

View this post on Instagram

A post shared by PANOS VLAXOS 🥰 (@panos_vlaxos_offichal)

Η σειρά θα προβληθεί μέσα από συνδρομητικό κανάλι, με τον ηθοποιό να μιλά στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

Ο Πάνος Βλάχος, είπε αρχικά: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη λερώσετε», με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν τι εννοεί με τη λέξη «λερώσετε».

poster

«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα! Εννοώ ότι έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο.

Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Αν θέλετε, δεν είναι υποχρεωτικό», απάντησε.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά που είναι βασισμένη στο μακελειό των Κυθήρων το 1909

Ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη μίνι σειρά «17 Κλωστές» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο Cosmote Tv.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αφηγείται μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα, το 1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης (Πάνος Βλάχος), ένας αρχικά φιλήσυχος τσαγκάρης, που όταν τον συκοφαντούν αναίτια, γυρεύει εκδίκηση. Ο ηθοποιός ανάρτησε μέσα από το Instagram, φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση. Με μακριά μαλλιά και μούσια και αρκετά ταλαιπωρημένος, ο «Αντώνης» δεν θυμίζει σε πολλά τον Πάνο Βλάχο.

Ο ρόλος του Πάνου Βλάχου Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments