Πολιτική

Αρβανίτης για Σπέτσες: Δεν μας προσκάλεσαν – Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλλουμε

Αρβανίτης για Σπέτσες: Δεν μας προσκάλεσαν – Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλλουμε

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ)

«Μπηχτή» για τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε ο Κώστας Αρβανίτης, καθώς τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κ. Κουντουρά, οι εναπομείναντες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλαβαν πρόσκληση να πάνε στις Σπέτσες

«Μπηχτή» για τον Στέφανο Κασσελάκη άφησε ο Κώστας Αρβανίτης, καθώς τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η κ. Κουντουρά, οι εναπομείναντες ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλαβαν πρόσκληση να πάνε στις Σπέτσες για τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Δεν μας κάλεσε, γι’ αυτό και δεν πήγαμε. Εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ.: Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε.

Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», είπε ο Κώστας Αρβανίτης στο κανάλι ONE.

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments