Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη στους δημοσιογράφους: «Σιχάματα»

Νέα επίθεση Πολάκη στους δημοσιογράφους: «Σιχάματα»

Πηγή Φωτογραφίας: [365245] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας»

Ο Παύλος Πολάκης τα έβαλε ξανά με τους δημοσιογράφους και προσωπικά με τον γελοιογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή, ο οποίος σχολίασε τη σύναξη στις Σπέτσες.

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε με τον χειρότερο τρόπο για τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «σιχάματα» και «βοθρολύματα της γελοιογραφίας», αποκαλώντας μάλιστα τον γελοιογράφο της Καθημερινής «βδέλυγμα» και «λυξόνταρμα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής!

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments