Αθλητισμός

Περιστέρι – Χάποελ Ιερουσαλήμ: Έχασε με τρίποντο στην παράταση για τους “16” στο Champions League [75-77]

Περιστέρι – Χάποελ Ιερουσαλήμ: Έχασε με τρίποντο στην παράταση για τους “16” στο Champions League [75-77]

Πηγή Φωτογραφίας: [366692] BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Το Περιστέρι αρνήθηκε να παραδοθεί, ωστόσο έχασε με τρίποντο 1,9'' πριν τη λήξη της παράτασης από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-75

Το Περιστέρι μπήκε δυναμικά στη φάση των “16” του Basketball Champions League της FIBA, αλλά το τέλος ήταν πικρό για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αφού ηττήθηκε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-75 στην παράταση στο κλειστό της οδού Κένεντι και από νωρίς δυσκολεύει ο δρόμος του στη διοργάνωση. 

Το τρίτο δεκάλεπτο έφερε μπλακ άουτ, καθώς η Χάποελ “έσφιξε” την άμυνά της και κράτησε τους γηπεδούχους στους 8 πόντους. Οι Ισραηλινοί πέτυχαν 20 και το προβάδισμα που είχε το Περιστέρι έγινε… πάλαι ποτέ, μια και στο 30′ η Χάποελ βρέθηκε να προηγείται 56-54. Στο τέλος, το Περιστέρι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού με 1’57” να απομένουν, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 4 πόντους, 66-62, και από εκεί και ύστερα το διχτάκι… ενοχλείτο με το σταγονόμετρο: το Περιστέρι μείωσε με δύο βολές του Κένι Γουίλιαμς, ενώ οι “πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης” έπαιξαν σιδερένια άμυνα και την κατάλληλη στιγμή, ύστερα από λάθη αμφοτέρων, ο Κένι Γουίλιαμς, που ήταν μοιραίος λίγο πριν, έβαλε δύο βολές με 1” να απομένει για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. 

Η Χάποελ πήρε τα ηνία στον έξτρα χρόνο, αφού με επιμέρους σκορ 5-0 προηγήθηκε 66-71. Το Περιστέρι ισοφάρισε και έπειτα έγινε η φάση που ξεσήκωσε τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο ΤζαΚόρι Γουίλιαμς έχασε δύο βολές, αλλά οι διαιτητές έδωσαν επανάληψη στη δεύτερη. Πάντως, παρά το 71-72, το Περιστέρι επέστρεψε και με λέι απ του Τζο Ράγκλαντ, που “διάβασε” αριστοτεχνικά την ισραηλινή άμυνα, προηγήθηκε 75-74 με 16” στο ρολόι. Ο Λιβάι Ράντολφ έκανε διείσδυση και έδωσε την μπάλα στην περιφέρεια, με τον Σπίντι Σμιθ να ευστοχεί για τρίποντο με 1’9” για τη λήξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments