Lifestyle

Τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας στο φινάλε των εμφανίσεων του [VID]

Τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας στο φινάλε των εμφανίσεων του [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιώργος Νταλάρας

Νταλάρας: "Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές. Θα βρω μια πρωινή εκπομπή να έχει χορό να πάω να τους τρελάνω."

Ο Γιώργος Νταλάρας ολοκλήρωσε τις συναυλίες του με την Άληστη Πρωτοψάλτη το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου.

View this post on Instagram

A post shared by George Dalaras (@dalaras_george_official)

Λίγο πριν το φινάλε, οι δύο τραγουδιστές είχαν έναν χιουμοριστικό διάλογο, με έμμεση αναφορά στον σάλο που έχει προκληθεί με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των ρεπόρτερ.

«Νομίζω από μεθαύριο θα βρω μια εκπομπή, δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω, θα βρω μια πρωινή εκπομπή να έχει χορό, να πάω να τους τρελάνω» είπε αρχικά με τους θαμώνες να ξεσπούν σε γέλια και να τον χειροκροτούν. «Θα φωνάξεις κι εμένα;» τον ρωτά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Φυσικά, θα τους πω, ποιος με έβαλε στο κόλπο και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις».

«Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω» του είπε. «Μα εκείνοι ξέρουνε, στο σίδερο χτυπάνε, ας είναι και πυρωμένο» απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας και πρόσθεσε στο τέλος ένα δικό του αστείο, που είχε να κάνει με το «metoo των μουσικών οργάνων».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, ρεπόρτερ από διάφορες εκπομπές τον περίμεναν έξω από ραδιοφωνικό σταθμό για να τον ρωτήσουν σχετικά με τα όσα είπε μερικές μέρες πριν, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε σε ρεπόρτερ: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις». Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments