Trash

Κιμ Καρντάσιαν: H τεχνική που χρησιμοποίησε για να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο

Κιμ Καρντάσιαν: H τεχνική που χρησιμοποίησε για να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Kim Kardashian

«Ηθελε να τη θαυμάζουν»

Ήθελε να γίνει σταρ και τα κατάφερε. Τηλεοπτική προσωπικότητα, επιχειρηματίας, παραγωγός και φωτομοντέλο, η Κιμ Καρντάσιαν έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς του Instagram με εκατομμύρια ακόλουθους.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το παιδικό της όνειρο έγινε πραγματικότητα και σε αυτό ενθαρρύνθηκε από τη «momager», Κρις Τζένερ, που την βοήθησε αρκετά. Πίσω από αυτή την επιτυχία κρύβεται όμως ένα μυστικό που αποκαλύπτει ένας ειδικός στο manifestation.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά, η Κιμ Καρντάσιαν χρησιμοποίησε τηνν ειδική τεχνητική «manifestation» για να καταφέρει όλα όσα ήθελε. Δεν είναι μυστικό ότι η διάσημη τηλεπερσόνα λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ονειρευόταν να γίνει διάσημη από όταν ήταν παιδί. Μάλιστα, ένα βίντεο από την εποχή που πήγαινε στο γυμνάσιο, την δείχνει να ζητά από τους φίλους και την οικογένειά της να τη θυμούνται όταν γίνει διάσημη.

Η ειδικός Kathleen Cameron, πιστεύει ότι όλα οφείλονται στη συμπεριφορά της. Μιλώντας στο The Mirror, εξήγησε: «Η Kιμ Καρντάσιαν είναι πολύ ειλικρινής σχετικά με το πώς ήθελε να γίνει διάσημη. Ήθελε αυτή τη ζωή, ήθελε να τη θαυμάζουν. Να βρίσκεται στα κόκκινα χαλιά και να φοράει φορέματα σχεδιαστών. Είναι συμπαντικός νόμος. Αυτό που επιθυμείτε και αυτό που πιστεύετε ότι είναι δυνατό για εσάς, θα πάρει φυσική μορφή. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν θα πουν ότι το θέλουν αυτό. Δεν θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να το ονειρευτούν».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν είναι το μόνο άτομο από την οικογένεια Καρντάσιαν που χρησιμοποιεί τεχνικές manifestation. «Όλα ξεκινούν ως ιδέα στο μυαλό κάποιου. Έτσι η οικογένεια Καρντάσιαν είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ καλό παράδειγμα. Ακόμα και η Κένταλ Τζένερ μικρή είχε γράψει γράμμα στον εαυτό της για το ότι ήθελε να γίνει top model και αυτό έγινε η πραγματικότητά της.

Η reality star πάντως ήταν ανέκαθεν πολύ ανοιχτή για την καριέρα της και την πορεία της προς τη διασημότητα. Παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε μια πολύ διαφορετική δουλειά αν δεν είχε καταφέρει να γίνει διάσημη. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι πιθανότατα θα δούλευε στο πολυκατάστημα Macy’s ως πωλήτρια.

Τι δουλειά έκανε πριν ξεκινήσει το όνειρο Η Kιμ Καρντάσιαν ήδη από την εφηβεία της ξεκίνησε την δουλειά και την καριέρα της στις πωλήσεις. Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια σε συνέντευξή της, είχε δουλέψει σε κατάστημα ρούχων για 4 χρόνια στα 16 της. Μάλιστα όπως σημειώνει, τότε ήταν που ο πατέρας της την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο πως θα ήταν υπεύθυνη για τα πάντα. «Αν έκανα ζημιά στο αυτοκίνητο θα έπρεπε να την πληρώσω η ίδια», αναφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments