Lifestyle

Σελένα Γκόμεζ: Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα…

Σελένα Γκόμεζ: Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα…

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Selena Gomez

Η Σελένα Γκόμεζ έκανε ένα mini throwback στο πως ήταν το σώμα της κάποτε και το συνέκρινε με το σήμερα, με τη διαφορά να είναι εμφανής.

Ειλικρινής και ακομπλεξάριστη εμφανίστηκε στα social media η Σελένα Γκόμεζ καθώς αναφέρθηκε στις αλλαγές του σώματός της στο πέρασμα των χρόνων.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Σε ένα story που ανέβασε στο Instagram της, η τραγουδίστρια έδειξε δύο φωτογραφίες με το πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το σώμα της.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ έτσι…» έγραψε δίπλα στη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι το 2013, όταν ήταν 21 ετών.

δεύτερη φωτογραφία ήταν 10 χρόνια μετά όπου φοράει ένα ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι με ένα λευκότοπ.

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι εντάξει» έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας.

View this post on Instagram

A post shared by Heart (@thisisheart)

Τον Οκτώβριο, η Γκόμεζ είχε μιλήσει για την ντροπή που ένιωθε για το σώμα της όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση λύκου. Η Γκόμεζ, η οποία ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε πλέον «το σώμα μιας έφηβης», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άσχημα.

Κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για περιοδικό είπε: «Κανένα από τα ρούχα που είχαν εκεί δεν μου έκανε και ένιωθα αμήχανα, αλλά πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να μην αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων το σώμα μιας φυσιολογικής γυναίκας;».

Μετά τη διάγνωσή της, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και χημειοθεραπεία. «Στη συνέχεια, υπήρχαν εκείνες οι στιγμές που δεν ένιωθα καλά με την εμφάνισή μου εξαιτίας αυτών που έβλεπα στο Instagram».

View this post on Instagram

A post shared by @abcahdk

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα το 2018, όταν η Γκόμεζ έπαθε ψύχωση και μπήκε σε κέντρο θεραπείας, όπου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ήταν απλά ένα βασανιστικό συναίσθημα».

Με τη νέα της ανάρτηση δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της και πόσο πιο σίγουρη νιώθει, μακριά από ανασφάλειες και κόμπλεξ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments