Lifestyle

Ελένη Βιτάλη: «Αναρωτιέμαι βλέποντας κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Ελένη Βιτάλη: «Αναρωτιέμαι βλέποντας κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Vitali / Ελένη Βιτάλη

«Εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Ελένη Βιτάλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά και τις δηλώσεις της που έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, μίλησε για την καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Vitali Official (@elenivitalix)

«Είναι πολύ ευχάριστο να τραγουδούν άνθρωποι όλων των ηλικιών τα τραγούδια μου, σημαίνει ότι είναι διαχρονικά. Δεν με αφορούν τα τραγούδια που ο στίχος τους είναι σπαραξικάρδιος ερωτικός, εγώ έλεγα αντάρτικα. Είχα ρωτήσει έναν μουσικό για να πάω σε μία καλή εταιρεία. Δεν ήξερα αν θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή αν θα συνέχιζα το σχολείο», εξήγησε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, με ρώτησε ποια τραγουδίστρια θαυμάζω κι απάντησα την Μαρινέλλα. Ακούω σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική. Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια».

Όπως είπε αργότερα, θα ήθελε να έχει μερικά χρόνια ακόμα στον χώρο του τραγουδιού. «Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμα, όποιο είναι το θέλημά Του. Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια, όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από έμενα, έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Δεν τη φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη», είπε.

Όσο για τις δηλώσεις της, που πολλές φορές παρεξηγούνται στην τηλεόραση, η Ελένη Βιτάλη ανέφερε: «Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, για αυτό προσέχω πια. Στα τηλεοπτικά πάνελ, δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;».

Τέλος, σημείωσε: «Δεν είμαι γραφική, αλλά με την παραποίηση που γίνεται, για να βγάλουν θέμα, με παρουσιάζουν σαν γραφική. Έρχονται για συνέντευξη για να παρουσιάσω τη δουλειά μου και με ρωτάνε πόσο υποφέρω που χώρισα με τον άντρα μου. Ξέρω πως πολλές φορές αυτά που θέλω να ακουστούν σε μια συνέντευξη, δεν θα ακουστούν. Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη».

Ελένη Βιτάλη: Κάποιος με προσέβαλε σε ένα πανηγύρι και του έριξα ένα χαστούκι

Η Ελένη Βιτάλη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με την θρησκεία, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό από την αρχή της καριέρας της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», αρχικά μίλησε για την πίστη της. «Πιστεύω από παιδάκι στον Χριστό. Όταν ήμουν στο τρόλεϊ και πέρναγα από τον Άγιο Λουκά, μέσα μου βαθιά του μιλούσα», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν σίγουρη ότι είναι ένα φαινόμενο, όχι για εμάς που το ζούμε. Μόνο η θρησκεία με βοήθησε σε κομβικές στιγμές μου».

Όσο για το περιστατικό στις αρχές της καριέρας της, ανέφερε αρχικά: «Όταν γέννησα, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι. Ήθελα να σπουδάσω, τα πανηγύρια που τραγουδούσα ήταν κάτι ερασιτεχνικό. Πιο πολύ γελούσα, αφού ήταν φίλοι του μπαμπά μου κι έλεγαν “θα μας δείρουν, μη γελάς τόσο πολύ”».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είχε γίνει ένας καβγάς σε πανηγύρι κι εγώ να γελάω. Πήγαινα και κοιμόμουν στο πλευρό του μπαρμπά-Φώτη του Σούκα, γιατί φοβόμουν μην μου την πέσει κανένας μουσικός. Δεν κινδύνευσα ποτέ. Μια φορά κάποιος με προσέβαλε και του έριξα χαστούκι. Πήγε ένας μουσικός και του ζήτησε κάτι να φάει και του έκανε χειρονομίες ότι δεν έχει. Ο ίδιος μου έδειξε μετά τη σπανακόπιτα και κατεβαίνω και του σκάω ένα χαστούκι… Πώς δεν με δείρανε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments