Lifestyle

Χρήστος Δάντης: « Ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία» [vid]

Χρήστος Δάντης: « Ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Christos Dantis

Χρήστος Δάντης: «Δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζεις τον Νταλάρα σαν να είναι μία "μπίμπο" που βγήκε από παιχνίδι μόδας»

Ο Χρήστος Δάντης έκανε δηλώσεις και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία: «Μπορεί στην πορεία μου να αδίκησα τη φωνή μου. Μπορεί τραγούδια μου να είναι εύπεπτα και χαζούλικα, αλλά έχουν γράψει ιστορία».

Στη συνέχεια, τάχθηκε υπέρ του Γιώργου Νταλάρα, αναφέροντας πως θα έπρεπε να του δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis)

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και να στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του. Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά, καλό είναι είμαστε πιο προσεκτικοί, γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor. «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας», τόνισε κλείνοντας.

Χρήστος Δάντης για Βασίλη Καρρά: Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά, αλλά και στις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσια από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και δήλωσε αρχικά, για τον συνάδελφό του που έφυγε από τη ζωή: «Ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος και σπουδαίος καλλιτέχνης. Πολύ μεγάλος άνθρωπος».

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν large σε όλα του, αγαπημένος μου φίλος. Για εμένα η μουσική και οι τραγουδιστές, δεν πεθαίνουν, κοιμούνται. Υπάρχει αιωνίως η ανάμνησή τους μέσα από την πορεία που έχουν καταγράψει με τα τραγούδια του. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Όσο για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε πως δεν θέλει να τις σχολιάσει.

«Δεν είναι ώρα να το κάνουμε αυτό τώρα, σας παρακαλώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments