Focus

H Julianne Moore παραδίδει μαθήματα ζωής και αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της

H Julianne Moore παραδίδει μαθήματα ζωής και αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της

Πηγή Φωτογραφίας: How to be 60 by Julianne Moore/ richard phibbs

Ό,τι δε γνωρίζαμε για την ηθοποιό

Πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς όλων των εποχών, έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε σχεδόν κάθε είδος ταινίας, από καλτ κλασικά, όπως το “Safe” του 1995, έως μεγάλες επιτυχίες όπως το “Crazy, Stupid, Love”. Τελευταία, μάλιστα, βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω της ταινίας “May December”, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Natalie Portman. Μέσα από το παραπάνω βίντεο του Harper’s Bazaar UK, η Julianne Moore παραδίδει μαθήματα ζωής και αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού της, μιλώντας για θέματα που αφορούν στο στιλ, την ομορφιά, το self-care και την εμπιστοσύνη.

Τζούλιαν Μουρ: Μιλά για τη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Τοντ Χέινς και την αγάπη της για την κεραμική

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian μίλησε για τον τελευταίο της ρόλο στην ταινία «May December» του Τοντ Χέινς.

Πρόκειται για το ειδύλλιο μιας δασκάλας της Γκρέισι και του 13χρονου μαθητή της, Τζο η οποία συνελήφθη, εξέτισε την ποινή της στη φυλακή και στη συνέχεια αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν μακριά για να ζήσουν ήσυχα με τα τρία τους παιδιά μέχρι που μια επίδοξη ηθοποιός η Ελίζαμπεθ Μπέρι (Νάταλι Πόρτμαν) αποφασίζει να τους συναντήσει με αφορμή το νέο της ρόλο.

«Όταν έκανα οντισιόν για το “Safe” πριν από 30 χρόνια δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν μια συνεργασία που θα διαρκούσε τόσο πολύ, αλλά είναι ένας εκπληκτικός δημιουργός που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για ιστορίες σχετικά με την ταυτότητα, την ερμηνεία, την κουλτούρα και το φύλο -όλα αυτά που πραγματικά με συναρπάζουν. Δεν με εξιτάρει πολύ η δράση σε μια ταινία, αλλά αν μου δώσεις μια δραματική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, με καθηλώνει», είπε η σταρ για την πέμπτη συνεργασία της με τον Τοντ Χέινς ενώ εξηγεί τον ρόλο της.

«Σύμφωνα με την Γκρέισι ήταν μια πριγκίπισσα που σώθηκε από τον πρίγκιπά της, αλλά φυσικά αυτός ο πρίγκιπας ήταν 13 ετών, οπότε για να κρατήσει την ιστορία της ζωντανή, πρέπει να μετατρέψει αυτό το αγόρι σε άντρα, και εκείνη να παραμείνει για πάντα παιδί».

Αναφερόμενη στην απεργία των ηθοποιών που έληξε πρόσφατα μετά από 118 ημέρες σημείωσε ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν «βασανιστικό» καθώς «πολλοί άνθρωποι έμειναν άνεργοι και υπήρχαν τεράστιες παράπλευρες απώλειες».

«Δεν ήταν μόνο οι ηθοποιοί, ήταν όλοι στη βιομηχανία, ακόμη και οι άνθρωποι που κάνουν το κέτερινγκ ή έχουν την ασφάλεια. Όλοι ανυπομονούσαμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας», ανέφερε η Μουρ.

Στην συνέντευξη της επίσης αποκάλυψε ότι ασχολείται με την κεραμική.

«Θέλω να βλέπω τους φίλους μου, αλλά επειδή με κουράζει να τρώω μεσημεριανό -αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνουμε κάτι μαζί και να μιλάμε. Τα περισσότερα τα χαρίζω, αλλά όχι τα Χριστούγεννα γιατί αλήθεια ποιος τα θέλει για δώρο Χριστουγέννων;», είπε η Μουρ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments