Ελλάδα

Άγριοι ξυλοδαρμοί με πρωταγωνιστές τράπερ έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Άγριοι ξυλοδαρμοί με πρωταγωνιστές τράπερ έλαβαν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: iefimerida.gr,Ο γνωστός τράπερ Ricta, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη -ο οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ-, παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) ο τράπερ παρουσιάστηκε στο Α.Τ. ώστε να ενημερωθεί για τις κατηγορίες εις βάρος του.

Ο γνωστός τράπερ Ricta, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη -ο οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ-, παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) ο τράπερ παρουσιάστηκε στο Α.Τ. ώστε να ενημερωθεί για τις κατηγορίες εις βάρος του.

«Ο εντολέας μου παρουσιάστηκε ενώπιον των Aρχών και μάλιστα δύο φορές μέσα στη μέρα, αν και δεν έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης» είπε στο thesstoday.gr ο συνήγορος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης.

«Πώς διέρρευσαν πληροφορίες από την Αστυνομία για το περιστατικό την ώρα που δεν έχει λάβει κάποια κλήτευση ο ίδιος;» διερωτάται ο κ. Καραγιάννης.

Αφού ενημερώθηκε ότι σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό, στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Η δικογραφία, η οποία αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης», αναμένεται να διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές.

Ο Ricta φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου φοιτητή.

Πώς φέρεται να έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός του 23χρονου από τον Ricta

Ο 23χρονος φοιτητής φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον τράπερ και έναν ακόμα άγνωστο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ο 23χρονος βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από μπαρ όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο τράπερ, που είναι γνωστός με το όνομα Ricta.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ φέρεται να τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο και ο άλλος δράστης φέρεται να του επιτέθηκε με κλωτσιά στον θώρακα, με συνέπεια ο παθών να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο 23χρονος

Με τη βοήθεια των δύο φίλων του, ο 23χρονος πήγε αρχικά στο σπίτι του, όπου όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, οπότε αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση.

Καλλιθέα: Ο μαρτυρικός ξυλοδαρμός 20χρονου μουσικού από 27χρονο τράπερ

Ένα δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού με «πρωταγωνιστή» τράπερ συνέβη στην περιοχή της Καλλιθέας. Σοκ προκαλεί η αγριότητα του βίντεο που καταγράφει τον 27χρονο γνωστό τράπερ να χτυπάει 20χρονο μουσικό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 27χρονος χτυπάει άγρια, με γροθιές και κλωτσιές, έναν 20χρονο μουσικό της ίδιας σκηνής.

Ο 20χρονος φωνάζει για βοήθεια, αλλά ο δράστης αδιαφορεί ακόμα και για τους περαστικούς που περνούν από το σημείο.

Ο 27χρονος τράπερ πετάει τον 20χρονο πάνω στα τραπέζια και στη συνέχεια τον σέρνει από τα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος μαζί με την παρέα του καταδίωξαν τον 20χρονο από το Μοσχάτο το βράδυ της Παρασκευής και τον εγκλώβισαν στα στενά της Καλλιθέας.

O τράπερ αποπειράθηκε μάλιστα να απαγάγει τον 20χρονο, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε μοτοσικλέτες, ιδιοκτησίας του θύματος, που ήταν παρκαρισμένες στο σπίτι του.

Ο 20χρονος κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τη μανία του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη αλλά δεν έχει αναφέρει κάτι στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 20χρονου μουσικού, ο τράπερ τού ζητούσε 20.000 ευρώ για να σταματήσει τα χτυπήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments