Αθλητισμός

Με πολλές αλλαγές η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Πανσερραϊκού

Με πολλές αλλαγές η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Πανσερραϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, και θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας, για να κλειδώσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, και θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας, για να κλειδώσει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (0-4) δίνει την ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό να αφήσει πολλούς από τους βασικούς του εκτός αποστολής.

Ο Λουτσέσκου είδε τον Ισπανό να πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του και τους παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments