Lifestyle

“Έκλαψαν και τα τσιμέντα” με την αποχώρηση του Λαμάι: «Θέλω να είναι περήφανος ο γιος μου»

“Έκλαψαν και τα τσιμέντα” με την αποχώρηση του Λαμάι: «Θέλω να είναι περήφανος ο γιος μου»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ SKAI | Survivor

Ο Λαμάι φύλαγε το καλύτερο για το τέλος - Δείτε το βίντεο με την αποχωρησή του από το survivor

Σωτήρης Λαμάι. Ένα όνομα, που αν και έμεινε στον Άγιο Δομίνιο για μόλις 2 εβδομάδες, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο, τόσο με το χιούμορ και τις επικές του ατάκες, όσο με την προσωπική του διαδρομή εντός και εκτός παιχνιδιού.Στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/1) οι τέσσερις του τάκου σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το… γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας του

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως δεν υστερεί τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συμβίωσης και πιστεύει ότι τον ψήφισαν, επειδή είναι προκατειλημμένοι μαζί του.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Πιστεύω ότι η Μαρία κι ο Νίκος σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα στο μέλλον, αν κι εφόσον είμαι εδώ, θα συνεχίσουν να ψηφίζουν εμένα, όπως έκαναν από την πρώτη εβδομάδα, για κάποιον λόγο».

Στη συνέχεια, ο παίκτης πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχουν δει δείγματα που υστερώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ή την καλύβα ή αν έχουν μια προκατάληψη σε σχέση με το όνομα Αλέξης Παππάς, αλλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και να δουν με διαφορετικό μάτι τι σημαίνει Survivor».Το άλλο θέμα που απασχόλησε ήταν το κρύο που αντιμετώπισαν το βράδυ και η πείνα που έχει κάνει την εμφάνισή της περισσότερο στους Μαχητές, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν κατακτήσει κανένα έπαθλο φαγητού.

Πάντως και οι Διάσημοι πεινάνε με τον Σάββα Γκέντσογλου να δηλώνει πως έχει «μείνει μόνο κόκκαλα».

«Από 20 χρονών οι προπονητές μου προσπαθούν να με κάνουν να αδυνατίσω και στο Survivor μείνει μόνο κόκκαλα, ό,τι καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολα, πέρα από το φαγητό, είχαμε ένα πολύ άσχημο βράδυ. Εχθές δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Αυτό το έπαθλο πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε γιατί θα είναι μια τρομερή ένεση ενέργειας. Θα πάρουμε τα πάνω μας, γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Οι Μπλε θα έμπαιναν στο στίβο μάχης με πέναλτι, καθώς ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ δήλωσε πως νιώθει ακόμα μια αδιαθεσία.

Όταν ρωτήθηκε αρχικά, αν πιστεύει ότι θα φύγει, ο Σκωτσέζος των Μαχητών ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι ότι θα φύγω», κάνοντας τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια με τη σιγουριά του.

Τότε, είπε στον Γιώργο Λιανό για την υγεία του: «Νιώθω ακόμα ζαλάδες και έχω έναν πόνο στο στομάχι μου, οπότε θα μιλήσω με τον γιατρό μήπως μπορεί να μου δώσει φάρμακα».

Ο παρουσιαστής του εξήγησε πως αν δεν αγωνιστεί, η ομάδα του θα έχει πέναλτι, που σημαίνει πως κάθε φορά που έρχεται η σειρά του Ρομπ, ο πόντος θα πηγαίνει στην αντίπαλη ομάδα.

«Αυτό ίσως ανατρέψει τα πάντα, όλο τον αγώνα», του ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, με εκείνον ωστόσο, να επιμένει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί.Οι Μαχητές μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι Διάσημοι όχι μόνο δεν τους επέτρεψαν να ξεφύγουν ισοφαρίζοντας σε 3-3, αλλά πέρασαν και μπροστά με 5-3.

Στον επόμενο αγώνα είχαμε και τον τραυματισμό του Σταμάτη Ταλαδιανού.

«Έχει τραυματισμό ο Σταμάτης! Τράβηγμα στον προσαγωγό φαίνεται να είναι αυτό» αναφώνησε αμέσως ο Γιώργος Λιανός, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να σφαδάζει από τον πόνο και να αποχωρεί εκνευρισμένος.Παρά την απώλεια τους οι Μαχητές δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν στη συνέχεια με ένα 7-0 να περάσουν μπροστά και να πάρουν τη νίκη με 12-9 κατακτώντας το πρώτο τους έπαθλο φαγητού που ήταν σαλάτα με αυγά.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός πριν βρεθεί στον στίβο μάχης για την τελική αναμέτρηση φάνηκε να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση και να ξεσπά σε κλάματα.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά τον τραυματισμό μου έχω μια μικρή θλάση στον προσαγωγό, κάτι που νιώθω να με πονάει όταν κάνω μεγάλο διασκελισμό. Δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι την στιγμή της μονομαχίας, ελπίζω να είμαι καλά. Περνάει πολλές φορές η σκέψη από το μυαλό μου αν δεν μπορέσω να αγωνιστώ, αν δεν μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Κάτι που δεν θα το ήθελα καθώς με στενοχωρεί πάρα πολύ αυτό».

«Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μην μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους αυτούς που με πιστεύουν εκεί έξω. Οπότε θα δώσω ότι έχω για να μπορέσω να παραμείνω. Είμαι ένα παιδί το οποίο δεν είμαι αθλητής. Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έπρεπε να δουλέψω, να καταφέρω να σπουδάσω τον εαυτό μου. Γενικά έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου αφήνοντας πίσω τον αθλητισμό, που μου αρέσει και οι συνθήκες της ζωής και της δουλειάς μου δεν μου επέτρεπαν να έχω τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να αθληθώ».

«Κάτι που εδώ πέρα το βρίσκω. Αρχίζω και βρίσκω τα πατήματα μου, τον εαυτό μου, τον Σταμάτη τον αγωνιστικό, τον Σταμάτη που μπορούσε να τρέχει. Έναν Σταμάτη που είχα παλαιότερα. Πιστεύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα για όλα αυτά που έχω περάσει και αξίζω να είμαι εδώ για τη συνέχεια γιατί πραγματικά έχω να δώσω πάρα πολλά και αγωνιστικά και από την ψυχή μου. Κάθε φορά αγωνίζομαι με την ψυχή μου για μένα, για την οικογένεια μου και για όλους αυτούς που με πιστεύουν» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή και δακρυσμένα μάτια, ο 32χρονος ιδιοκτήτης κλαμπ και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor.

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και συγκεκριμένα οι Rob James Seymour, Σωτήρης Λαμάι, Σταμάτης Ταλαδιανός από την μπλε ομάδα και Αλέξης Παππάς από την κόκκινη ομάδα συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό προκειμένου να μπουν και πάλι στον στίβο μάχης με μοναδικό στόχο την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν τον αγώνα οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Σάββας Γκέντσογλου έδειξε ανοιχτά την ενόχλησή του με τον Λαμάι λόγω του τραυματισμού του τις τελευταίες ημέρες και την προκλητική του στάση.

«Είμαι περίεργος να δω γιατί τον Σωτήρη τον έχουμε δει ελάχιστα και έχει προκαλέσει τον Αλέξη σε μονομαχία», είπε ο Γκέντσογλου προκαλώντας την αντίδραση του Λαμάι.

«Έχω μάθει στα 39 μου τουλάχιστον τα παντελόνια που φοράω να τα τιμάω και να προσέχω τι λέω. Αν περίμενα να κάνω την κότα και τον άνανδρο, δεν με τιμάει. Δόξα το Θεό ο κόσμος ξέρει τι είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου. Ο Λαμάι δεν έχει αυτή την εικόνα έξω, θα δώσω την ψυχή μου για να μείνω. Τον Σάββα τον έχω σε εκτίμηση. Το ότι επηρεάζεται από διάφορα παπαγαλάκια δεν τον τιμάει. Αν ήμουν καλά, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Ξέρει τι εννοώ όταν είμαι τραυματισμένος. Δεν ήρθα ούτε να λουφάρω ούτε τίποτα. Να σκεφτόμαστε λίγο πιο βαθιά!», απάντησε ο παίκτης των Μαχητών. Ο tik toker ήταν ένας από τους 4 μονομάχους της τελευταίας μονομαχίας αποχώρησης. Η πρώτη του αναμέτρηση ήταν με τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Παππά, από τον οποίο ηττήθηκε εύκολα.

Παράλληλα ο Rob έκανε ξανά το θαύμα του απέναντι στον Σταμάτη, και κατάφερε να παραμείνει για ακόμα μία εβδομάδα.Ο Λαμάι αγωνίστηκε με το Σταμάτη για το ποιος θα αποχωρήσει. Η αναμέτρηση πήρε άγρια ομορφιά όταν ο Λαμάι κατάφερε να κάνει το 3-3 και να στείλει τον αγώνα σε μια τελευταία μάχη “ζωής και θανάτου”.

Στην τελευταία αναμέτρηση ο Σωτήρης Λαμάι επέλεξε να κατεβάσει ταχύτητα και να αφήσει τον Σταμάτη να παραμείνει στο παιχνίδι. Όπως είπε αργότερα, το σημαντικό είναι τι πρότυπα βλέπουν τα παιδιά μας, και αυτό υπηρέτησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments