Ελλάδα

Πολυχρονόπουλος: “Έστειλα φωτογραφία που έπαιζε φρουτάκια και ζητούσε να τη σβήσω”, λέει πρώην εθελοντής

Πολυχρονόπουλος: “Έστειλα φωτογραφία που έπαιζε φρουτάκια και ζητούσε να τη σβήσω”, λέει πρώην εθελοντής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Μάλιστα, νέα μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρώην εθελοντής ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος συνήθως κέρδιζε

Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος»Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Μάλιστα, νέα μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΑΝΤ1 από πρώην εθελοντή στον «Άλλο Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε τακτικότατα τυχερά παιχνίδια. Όπως ανέφερε ο πρώην εθελοντής, αρχικά τον γνώρισε ως έναν «άνθρωπο που βοηθούσε τον κόσμο».

Για την σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια ανέφερε: «Άλλοτε ήταν καλός, άλλοτε έχανε, τις περισσότερες φορές κέρδιζε. Ήταν καθημερινός πελάτης».

Σημείωσε, μάλιστα, πως κάποια στιγμή τον εντόπισε και τον τράβηξε φωτογραφία να παίζει. «Τον τράβηξα φωτογραφία, του την είχα στείλει και στο μέσεντζερ και με παρακαλούσε να την σβήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την πηγή των χρημάτων με τα οποία έπαιζε τυχερά στα παιχνίδια ο πρώην εθελοντής ανέφερε: «Φανταζόμουν πως του έδινε η κυρία για να παίζει, είχα ακούσει πως αυτός χρωστούσε στην εφορία και δεν μπορούσε να έχει τίποτα στο όνομα του».

Ο πρώην εθελοντής στον «Άλλο Άνθρωπο» αναφέρθηκε επίσης στα ταξίδια στο εξωτερικό με την συνοδεία της ξανθιάς κυρίας. «Έκαναν ταξίδια μαζί με την ξανθιά κυρία, έκαναν κοινοποιήσεις ότι είμαστε Ιταλία, είμαστε εδώ είμαστε εκεί, για πάρτη τους όχι για την Κοινωνική Κουζίνα. Η κυρία έκανε κοινοποιήσεις τα βίντεό τους», πρόσθεσε.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ακόμη πως η συγκεκριμένη κυρία ήταν παντρεμένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments