Αθλητισμός

Σημαντικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άρη!

Σημαντικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άρη!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ Β. / MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκαν σήμερα (4/2) λόγω ίωσης και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Δευτέρας (5/2, 17:15) κόντρα στον Άρη

Απρόοπτα και απουσίες για τον Παναθηναϊκό περιείχε η προπόνηση της Κυριακής (4/2) εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ αύριο Δευτέρα (5/2, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Εκτός από τη σημερινή προπόνηση έμειναν ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αμφότεροι λόγω ίωσης και η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα κρίνεται ως αμφίβολη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Εργκίν Αταμάν και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου προπονητή για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Καστρίτη, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλινατ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments