Διεθνή

Κυβέρνηση: Fake news τα περί αποστολής των S300 στην Ουκρανία

Κυβέρνηση: Fake news τα περί αποστολής των S300 στην Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: sporttime.gr, Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για αποστολή των πυραύλων S300 από την Ελλάδα στην Ουκρανία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί αποστολής S300 στην Ουκρανία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για αποστολή των πυραύλων S300 από την Ελλάδα στην Ουκρανία.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε:

«Πρέπει να υπάρχει ένα όριο ως προς τα fake news και ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τα συμφέροντα της χώρας και την διεθνή της εικόνα. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν υπήρχε καν η πρόθεση να διακινδυνεύσει η Ελλάδα την αμυντική θωράκιση της χώρας», ξεκαθάρισε.

Μαρινάκης για αγρότες: Στηρίζουμε ενεργά τον αγροτικό κόσμο [vid]

Η κυβέρνηση στηρίζει ενεργά τον αγροτικό κόσμο, μια από τις μεγαλύτερες «βιομηχανίες» της χώρας που συμβάλλει σημαντικά και στην αύξηση του ΑΕΠ, αλλά και στην κάλυψη των εγχώριων επισιτιστικών αναγκών, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ωστόσο, σημείωσε ότι «οι πόροι που έχουμε στην διάθεσή μας δεν είναι ανεξάντλητοι γι’ αυτό και δεν εξετάζονται επιπρόσθετα μέτρα».

Οι αγρότες της Χαλκιδικής με τα τρακτέρ βρίσκονται έξω από τη Θεσσαλονίκη προσπαθώντας να φτάσουν στο ΥΜΑΘ για να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους – Η αστυνομία διέκοψε την πορεία τους με κλούβα στο Λάκκωμα.

«Η οικονομία της χώρας βελτιώνεται γι’ αυτό και είμαστε σε θέση να διαθέσουμε αυτό το πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των αγροτών. Οι πόροι όμως που έχουμε στην διάθεσή μας δεν είναι ανεξάντλητοι γι’ αυτό και δεν εξετάζονται επιπρόσθετα μέτρα. », ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών.

«Ανακοινώθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ η μείωση της ανεργίας κατά 3%. Έχει ανοίξει ο δρόμος για την αύξηση νέων θέσεων εργασίας. Δέσμευση μας να συνεχίζουμε να αυξάνουμε τους μισθούς και να φτάσει ο κατώτατος μισθός στα 950 στο τέλος της 4ετίας και ο μέσος μισθός στα 1150 ευρώ».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους αγρότες σε σχέση με όσα αποφάσισε και η ΕΕ. «η Ελλάδα στηρίζει τον γεωργικό κόσμο», τόνισε.

Για το αν θα συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης με τους αγρότες απάντησε πως δεν γνωρίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments