Trash

Laverne Cox: Είναι το πρώτο τρανς άτομο που προτάθηκε για βραβείο Emmy

Laverne Cox: Είναι το πρώτο τρανς άτομο που προτάθηκε για βραβείο Emmy
Η Cox άνοιξε το δρόμο για το κίνημα για τα δικαιώματα των τρανς, καθώς εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time το 2014 σε μια ιστορία με τίτλο The Transgender Tipping Point.

«Αυτή η ελπίδα, η ελπίδα για αγάπη δεν έχει εξασθενήσει για μένα μπροστά σε αυτόν τον χωρισμό, αλλά μάλλον έχει δυναμώσει. Η γνώση ότι είμαστε και οι δύο ικανοί να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη με αυτό το επίπεδο καλοσύνης, σεβασμού, εμπιστοσύνης, στοργής, βάθους και έντασης ήταν τόσο θεραπευτική και ζωογόνος και για τους δύο μας», πρόσθεσε.

Έκτοτε, η Cox έχει κρατήσει σε μεγάλο βαθμό την ερωτική της ζωή ιδιωτική. Τον Ιανουάριο του 2021, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Ellen Show, είπε ότι ήταν «ερωτευμένη ξανά» μετά από «έξι μήνες ραντεβού».

Με την πάροδο των χρόνων, έχει μιλήσει για τον φίλο της μερικές ακόμη φορές – αν και δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομά του – και πρόσφατα επιβεβαίωσε και πάλι το ειδύλλιο.

*Με πληροφορίες από PinkNews