Trash

Dua Lipa: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της και τα τρυφερά φιλιά [pics]

Dua Lipa: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της και τα τρυφερά φιλιά [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Courtesy of Versace

Η Dua Lipa φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Στις αρχές Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Dua Lipa χώρισε. Η τραγουδίστρια του Houdini έχει όμως ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει βρει ξανά τον έρωτα μετά τον Romain Gavras. Οι πρώτες φήμες για τη νέα της σχέση δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και σύντομα ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το ειδύλλιο.

View this post on Instagram

A post shared by Central Dua Lipa (@dualipacentral)

Τα τρυφερά φιλιά στο Beverly Hills

Τις φωτογραφίες της 28χρονης τραγουδίστριας και του 33χρονου ηθοποιού δημοσίευσε η Daily Mail.Το ζευγάρι έκανε βόλτα με καφέ στο χέρι ανταλλάσσοντας συνεχώς τρυφερά φιλιά. Και οι δύο επέλεξαν casual look με την Dua Lipa να έχει προτιμήσει αμάκινο cropped μπλουζάκ, τζιν και αθλητικά και ο Callum Turner κρεμ μπλούζα με τζιν.

To 2024 ξεκίνησε ερωτικά για την Dua Lipa

Η πρώτη φορά που εθεάθησαν να φιλιούνται επιβεβαιώνοντας ότι είναι μαζί ήταν σε ένα afterparty στο Λος Άντζελες μετά την πρεμιέρα της σειράς του Masters of the Air.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε έξοδο για φαγητό. Οι δυο τους επέλεξαν να δειπνήσουν στο Sushi Park στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια και φυσικά ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Μιλώντας στο ET o Βρετανός ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα κάνει εμφάνιση στα φετινά βραβεία Grammy όπου είναι υποψήφια η Dua Lipa. “Δεν είμαι μουσικός” απάντησε ο Galllum Turner. Τα μουσικά βραβεία θα πραγματοποιηθούν στις 4 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments