Lifestyle

Το δώρο της κόρης για να τα ξαναβρει με την Άντζελα Δημητρίου και η απόρριψn

Το δώρο της κόρης για να τα ξαναβρει με την Άντζελα Δημητρίου και η απόρριψn

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/olga.d.k_

Οıκονομική καταστpοφή για Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτη Λώση μετά τον καβγά με την Άντζελα Δημητρίου

Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης έκαναν προσπάθεια να προσεγγίσουν την Άντζελα Δημητρίου, την περίοδο των γιορτών, αλλά απέβη άκαρπη. Ειδικότερα, τη δικηγόρο του ζευγαριού, Αλεξάνδρα Μακρή, φιλοξένησε το «Πρωινό», με αφορμή την ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει προκύψει, τις τελευταίες εβδομάδες.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kiourtsaki Olga_dk (@olga.d.k_)

Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης προσπάθησαν να πλησιάσουν την Άντζελα Δημητρίου

Προς το τέλος της κουβέντας, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει, το ζευγάρι έκανε προσπάθεια να προσεγγίσει την Άντζελα Δημητρίου, προσφέροντάς της μάλιστα κι ένα δώρο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και ακολούθησε η συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ!.

Άκαρπη η προσπάθεια Όλγας Κιουρτσάκη και Φώτη Λώση να τα ξαναβρουν με την Άντζελα

Όπως υπογράμμισε η δικηγόρος «δε γνωρίζω για το δώρο, αλλά έγινε μία προσπάθεια να συναντηθούν και να συζητήσουν ενόψει τον εορτών, το οποίο απέβη άκαρπο. Από αυτά που μου είπαν, θεωρώ ότι την πήραν κάποιο τηλέφωνο και μέσω της κυρίας που έχει πρόσβαση και στα δύο σπίτια, έστειλαν κάποιο μήνυμα».

Στο εξωτερικό θα φύγουν Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτης Λώσης;

Για την σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη και τον γαμπρό της, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν υπογράμμισε «την Άντζελα τη λατρεύω, περάσαμε δόξες μεγάλες, δεθήκαμε. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Είπε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν. Κατά τη γνώμη μου δεν στέκουν. Ο γαμπρός της μπορεί να έκανε ορισμένα λάθη. Έπρεπε να του τραβήξει το αυτί» και συμπλήρωσε «δεν θεωρώ ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν στην Αμερική. Ο Φώτης έτρεχε για την Άντζελα και έκλεισε τη δουλειά στην Αμερική. Της έχουν βάλει λόγια. Πριν από 6 χρόνια είχε ξαναδημιουργηθεί παρεξήγηση. Η Άντζελα Δημητρίου είχε βρεθεί σε οικονομικό πρόβλημα και τα παιδιά της είπαν ότι θα μαζεύουν τα χρήματα για να ξεπληρώσουν τα χρέη. Η οικονομική κατάσταση των παιδιών είναι άσχημη πολύ. Είχαν το θέμα της επιβίωσης λυμένο, γιατί πρόσφερε η Άντζελα. Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μια δουλειά, γιατί ο γαμπρός της δεν είναι τεμπέλης. Τρεις μέρες πριν γίνει το περιστατικό ήταν όλοι μαζί και ο Φώτης κουβαλούσε τα πράγματα της Άντζελας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments