Lifestyle

Μπαμπάς έγινε ο Ντάνος: Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι [vid]

Μπαμπάς έγινε ο Ντάνος: Η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@dimitravmk)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς χθες έφεραν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το νιόπαντρο ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού τους που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους μετά το θλιβερό νέο της απώλειας της μητέρας του ηθοποιού.

View this post on Instagram

A post shared by George Angelopoulos (@official_danos_ga)

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Μπορεί βλέποντας το να μεγαλώνει να έχει κάποια στοιχεία που να τα έχει πάρει ήδη. Ωραία, θα ήθελα για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα που είναι η κακοποίηση και να το ελαφρύνουμε λίγο, θα ήθελα να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και τη ψυχή της. Εγώ θα ήθελα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει».

Και συνέχισε: «Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο πώς το αγαπάς και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει στη ζωή του απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον».

Φουρέιρα: «Λοιπόν ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα να της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, για να μιλήσει για το φιλανθρωπικό σωματείο για κακοποιημένα παιδιά «Φύλακας Άγγελος».

Σε ένα σημείο, ο πρώην νικητής του «Survivor» ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια ποια στοιχεία θα ήθελε να πάρει το παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments