Lifestyle

Νόνη Δούνια: «Έκανα επέμβαση στην καρδιά και σκέφτηκα να αφήσω γράμμα στα παιδιά μου»

Νόνη Δούνια: «Έκανα επέμβαση στην καρδιά και σκέφτηκα να αφήσω γράμμα στα παιδιά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Noni Dounia

Νόνη Δούνια: «Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν αφορμή για ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου»

Η Νόνη Δούνια ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα. Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επέμβαση που έκανε στην καρδιά, το ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή της, αλλά και το φλερτ.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

«Έκανα επέμβαση λαπαροσκοπικά στην καρδιά. Σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Αλλά με το που σκέφτηκα, λέω “βγάλε το από το μυαλό σου, είναι τελείως λάθος σκέψη, όλα θα πάνε τέλεια”.

Ο γάμος μας, η γέννηση των παιδιών μας, η απώλεια του πατέρα μου και το χειρουργείο ήταν αφορμή για ξεκαθάρισμα ανθρώπων στη ζωή μου», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια είπε στη συνέχεια: «Περισσότερο φλερτάρουν τον άντρα μου. Εμένα δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί είμαι δυναμική και όχι γατούλα. Στα social media με φλερτάρουν κάτι άκυροι, όχι αυτοί που θέλω».

Νόνη Δούνια: Γιατί να κρύψω την ηλικία μου, είμαι 52, στην καλύτερή μου φάση

Η Νόνη Δούνια σε μία κατάθεση ψυχής, μιλάει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά και την προσωπική της ζωή. H Nόνη Δούνια μέσα σε όσα αποκάλυψε στο περιοδικό «Vita» και τη Μικαέλα Θεοφίλου, μίλησε για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε μέσα στη Βουλή και την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε αλλά και το μυστικό της 23χρονης σχέσης με τον σύζυγό της.

H Νόνη Δούνια δε δίστασε να αναφερθεί και στην ηλικία της αποκαλύπτοντας πως βιώνει η ίδια τη φάση της εμμηνόπαυσης.

Είχες ένα λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στη Βουλή…

Η λιποθυμία ήταν ένα καμπανάκι ότι έπρεπε να ξεκουραστώ. Ήταν μια περίοδος πολύ φορτισμένη. Και επειδή ποτέ δεν εγκατέλειψα το πρόγραμμα της μητέρας, που είναι 24/7, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της δουλειάς, που δεν είναι καθόλου μικρές, επειδή θέλω να είναι και πάρα πολύ συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνω, κατέρρευσα.

Εκείνο το πρωί συγκεκριμένα, είχα πάει από τα άγρια χαράματα στο κολυμβητήριο, για να προλάβω να κάνω κάτι για την υγεία μου, δεν είχα φάει τίποτα, είχε και πολύ ζέστη την ώρα της Ολομέλειας και, όπως σηκώθηκα να πιώ λίγο νερό ένιωσα μια δυσφορία, μου ήρθε μία σκοτοδίνη και λιποθύμησα.

Όλοι συνδύασαν την λιποθυμία σου με την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Καμία σχέση. Στο χειρουργείο πήγα για ρεκτιφιέ και τώρα έχουμε επιδιορθωμένη βαλβίδα. Γνώριζα από πολύ μικρή ότι έχω πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, που είναι σχετικά σύνηθες, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση μου επρόκειτο για εκφυλιστική εκδοχή της τη νόσο Barlow, και με είχαν ενημερώσει οι γιατροί ότι γύρω στα 50 έπρεπε να κάνω επιδιόρθωση βαλβίδας. Αν το άφηνα, θα έπρεπε να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας και να παίρνω ένα χάπι εφ’ όρου ζωής.

Φοβήθηκες;

Όχι ούτε λεπτό. Απλά επειδή με απασχόλησε κάποια στιγμή και το σενάριο του να πάει κάτι στραβά, μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου. Μετά, όμως, είπα μέσα μου: «Ποτέ δεν θα σκέφτεσαι έτσι. Πάντα θα μπαίνεις στις μάχες με πίστη». Και το κάνω αυτό, δεν αφήνω τις αρνητικές σκέψεις να μην κυριεύσουν. Για τους γιατρούς είναι μία επέμβαση ρουτίνας. Δεν παύει όμως να είναι μία εγχείρηση καρδιάς. Ήμουν 6 ώρες στο χειρουργείο, σταμάτησαν την καρδιά μου για την διορθώσουν. Δεν το σκέφτηκα αυτό όμως. Για μένα ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει και το έκανα σαν να πήγα στον οδοντίατρο.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

Τη λες την ηλικία σου;

Φυσικά. Γιατί να κρύψω την ηλικία μου; Είμαι 52. Μου αρέσει η ηλικία μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση. Αισθάνομαι ότι αρχίζω ξανά, ότι έχω ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο, αυτό των 50+, το οποίο είναι μαγικό.

Μιλάς για την εμμηνόπαυση, ένα θέμα ταμπού.

Εννοείται ότι μιλάω. Γιατί να αποτελεί ακόμα ταμπού; Παλιά καταλαβαίνω ότι μια γυναίκα θεωρούνταν μεγάλη, τελειώνε ζωή της όπως την ήξερε. Τώρα αυτό δεν ισχύει. Οι 50αρες δεν έχουν καμία σχέση με της συνομήλικές τους πριν30 χρόνια. Δυστυχώς, όμως, πολλές γυναίκες περνούν αυτή τη φάση της ζωής τους χωρίς να γνωρίζουν τι του συμβαίνει και γιατί. Δεν υπάρχει ακόμη κατάλληλη ενημέρωση γύρω από το θέμα της εμμηνόπαυσης.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

Τώρα αρχίσαμε σιγά-σιγά ως κοινωνία να μιλάμε και γι’ αυτό. Όμως εξακολουθεί να είναι θέμα ταμπού. Όπως παλιότερα θεωρούσαν τρελό όποιον πήγαινε σε ψυχολόγο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την εμμηνόπαυση. Κάποια στιγμή θα μιλάμε άνετα γιατί προχωράμε, εξελισσόμαστε και όλα αυτά τα θέματα είναι ανθρώπινα φυσιολογικά και συμβαίνουν σε όλες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments