Πολιτική

Μητσοτάκης σε Δούκα: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτους και όχι σε συλλογικότητες

Μητσοτάκης σε Δούκα: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτους και όχι σε συλλογικότητες

Πηγή Φωτογραφίας: [367116] ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Να διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού, κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Να διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού, κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Παρασκευή, από το βήμα της Βουλής.

Ειδικότερα, κατά την απάντηση επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στον πρωθυπουργό για τη στεγαστική πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε δηκτικά στον δήμαρχο Αθηναίων για τα κλειστά ακίνητα.

«Ίσως θα πρέπει να το πείτε και στον δήμαρχο της Αθήνας τον οποίο στηρίξετε πολιτικά: Ας διαθέσει τα κλειστά ακίνητα που διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες για να μην μπορούν να κάνουν καταλήψεις κάπου αλλού» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολούθως και στο πλαίσιο της επονομαζόμενης Ώρας του Πρωθυπουργού που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κατάθεση επίκαιρης ερώτησης από τον κ. Ανδρουλάκη προς τον κ. Μητσοτάκη στεγαστική κρίση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είπε πως «Ταμείο Ανάκαμψης θα λέμε και θα κλαίμε. Το Ταμείο Ανάκαμψης θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί. Η αγορά των ακινήτων αφελληνίζεται. Πλέον τα ακίνητα ανήκουν σε ιδιοκτήτες από την Κίνα, την Σαουδική Αραβία και μόλις σε λίγους Έλληνες. Είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διάθεση συναίνεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments