Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε σχέση με τον Mente Fuerte – Ποζάρει με μπουρνούζι από το Ντουμπάι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε σχέση με τον Mente Fuerte – Ποζάρει με μπουρνούζι από το Ντουμπάι

Πηγή Φωτογραφίας: INSATGRAM/@alexandra__panagiotarou)

Η ανάρτηση της instagrammer στο προφίλ της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μία αποκαλυπτική φωτογραφία της στα social media, το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου.

Η instagrammer πόζαρε σε έναν καθρέφτη φορώντας μόνο ένα λευκό μπουρνούζι. Στο στιγμιότυπο που ανέβασε στο Instagram, η πρώην παίκτρια ριάλιτι, έχει τα μαλλιά της πιασμένα επάνω και φορά διάφορα κοσμήματα στα αφτιά, τον λαιμό και τα χέρια της, ενώ έχει κάνει και ένα ελαφρύ μακιγιάζ. Τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της και την ανέβασε στο προφίλ που διατηρεί στην πλατφόρμα και μετρά 353.000 ακολούθους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έγραψε κάτι στη λεζάντα της ανάρτησης, παρά μόνο ανέφερε την τοποθεσία όπου τράβηξε τη φωτογραφία και αυτή είναι το Ντουμπάι.Όχι μόνο ζευγάρι, αλλά και συγκάτοικοι είναι πλέον ο Mente Fuerte και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Down Town», ο πολυσυζητημένος ράπερ, μετακόμισε στο σπίτι της Αλεξάνδρας στο Κολωνάκι, πολύ πρόσφατα. Οι δυο τους πάντως, μέχρι σήμερα, δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει την σχέση τους.

Οι δυο τους πάντως, μέχρι σήμερα, δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει την σχέση τους.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η σχέση μου με τον Στάθη Σχίζα ήταν ένα Survivor» Πριν από λίγες ημέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και το πολυσυζητημένο διαζύγιό τους, καθώς και τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» σε ερώτηση σχετικά με τον γάμο της είπε: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία, μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», λέγοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη της και όχι σε κάποια σχέση.

Για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα δήλωσε: «Ήταν όλη η σχέση ένα Survivor, ήταν τον περισσότερο καιρό από απόσταση. Στο πρώτο Survivor το έζησα κι εγώ, γιατί θέλω να βλέπω ευτυχισμένο τον άλλο δίπλα μου και πραγματικά ήθελα να το κερδίσει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ του είχα πει ότι εφόσον είχε πάει τόσο καλά την πρώτη φορά, το να ξαναπάει στο παιχνίδι ίσως ήταν υπερβολή και ξαναζεσταμένο φαγητό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα και νομίζω ότι εάν είχε μείνει πίσω ίσως είχαν αντιμετωπιστεί καλύτερα. Τώρα είμαστε γείτονες με τα μαγαζιά μας στο Κολωνάκι, οπότε όλο και κάπου θα τον πετύχω. Θεωρώ ότι γενικά προχωράμε στη ζωή, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο αλλά θέλω να μιλάω και για άλλα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments