Lifestyle

Αννίτα Πάνια: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα» [vid]

Αννίτα Πάνια: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/annita.pania

Αννίτα Πάνια: «Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω»

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» για την πρεμιέρα της με το Next please στο OPEN, το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2), αλλά και για τη σχέση της με την τηλεόραση.

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο ‘’νταραβέρι’’ εδώ».

View this post on Instagram

A post shared by Annita Pania (@annita.pania)

Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα, είπε:

«Δεν αισθάνομαι ότι αυτά που λέω και εκφράζω χρήζουν ιδιαίτερου φίλτρου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται. Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με τη σιγουριά και την ουσία του πράγματος».

«Μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση» Ενώ σε σχέση με την τηλεόραση, ανέφερε:

«Εμένα μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση γιατί τα έχει όλα. Διαλέγει ο τηλεθεατής και παίρνει. Η ελληνική τηλεόραση έχει και ‘’κιτρινίλα’’. Έχει απ’ όλα τα χρώματα να διαλέξεις. Χαίρομαι που βλέπω παρουσιαστές οι οποίοι παραμένουν στην τηλεόραση επί χρόνια, όπως στην ξένη τηλεόραση. Την τηλεόραση την ξέρουν καλά αυτοί που την υπηρετούν χρόνια. Ευπρόσδεκτοι οι νέοι αλλά τη γνώση τη μεταλαμπαδεύουν οι παλιοί».

«Είμαι 54, αλλά…» Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της και την αποκαλύπτει.

«Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει ‘’αρπάξει’’ αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω».

Next Please: «Ντου» στα παρασκήνια πριν από την πρεμιέρα – «30.000 ευρώπουλα περιμένουν…»

Η Αννίτα Πάνια αναλαμβάνει χρέη «καπετάνισσας» στο πιο χαρούμενο, διασκεδαστικό και ευφάνταστο τηλεπαιχνίδι που υπόσχεται να χαρίσει πολλά… ευρώπουλα και απίθανα δώρα.

Φρέσκο, γρήγορο, μοντέρνο και διαδραστικό, το Next Please έρχεται να ξεσηκώσει τα απογεύματά μας. Λίγο πριν από την πρεμιέρα η κάμερα της εκπομπής «Επί τόπου» τρύπωσε στα παρασκήνια και μας έδωσε μία ιδέα από όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη μικρή οθόνη.

Η απολαυστική Αννίτα Πάνια μίλησε για το νέο της εγχείρημα δίνοντας ένα… τόσο δα τυράκι» για τις σπαρταριστές εκπλήξεις που περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό.

«Παιχνίδια, δώρα, 30.000 ευρώπουλα που περιμένουν να τα πάρει κάποιος γιατί είναι εδώ και μας πιάνουν χώρο».

«Αισθάνομαι μια χαρά στο τηλεπαιχνίδι. Αυτό που κάνουμε εδώ είναι μία διαφορετική κατάσταση που γίνεται με τρέλα, με χαρά και με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ».

«Δεν θα σας πω καμία από τις διαδικασίες – γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι τις ξέρω και όλες – αλλά σίγουρα είναι από παιδικά αγαπημένα παιχνίδια έως και αγριότερες και σοβαρότερες» είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Annita Pania (@annita.pania)

Το τηλεπαιχνίδι Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Το πιο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στο OPEN και υπόσχεται να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments