Lifestyle

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα- Ήταν δύσκολη η γέννα” [vid]

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα- Ήταν δύσκολη η γέννα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ant1tv

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για τις δυσκολίες πριν και μετά την γέννα, την 8 μηνών κορούλα της και την σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη “Μάγισσα”.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/02) η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία υποδύεται φέτος την Γερακίνα στην επιτυχημένη σειρά “Η Μάγισσα”.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φανερά ανανεωμένη, μίλησε για την μόλις 8 μηνών κόρη της, που της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, την εγκυμοσύνη της, αλλά και όσα την δυσκόλεψαν στη γέννα, ενώ μοιράστηκε το πώς ένιωσε όταν γύρισε μόνη της με το μωρό για πρώτη φορά στο σπίτι.

View this post on Instagram

A post shared by Marcella Markella Afrodite Giannatou (@afromark)

Αρχικά, η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της: “Μελιώ τη φωνάζω. Μελία είναι το όνομά της. Το είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου” είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτειά της λίγο πριν γεννήσει

“Πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη. Δεν μου συνέβη καμία περίεργη λιγούρα. Γενικά στη ζωή μου τρώω μια φορά την ημέρα σαν γεύμα. Το πρωί πίνω τον καφέ μου, τρώω κριτσίνια, φρούτα, τσιμπολογάω. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα, πεινούσα. Κι αυτό μου έβαλε κιλά”, ανέφερε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

“Μέσα σε 15 μέρες επέστρεψα στη δουλειά. Δούλευα μέχρι 10 μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Το αστείο είναι ότι στο γύρισμα έβλεπαν βιντεάκια μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Λέγαμε θα γεννήσω στη δουλειά” παραδέχτηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς κατάλαβε ότι γεννάει, λέγοντας: “Επειδή κόλλησα covid έπαθα ένα πράγμα, δεν θυμάμαι πώς λέγεται (νομίζω χολόσταση), που είχα έντονη φαγούρα στα χέρι μου. Ήμουν με μια φίλη μου, μου είπε να πάρω τον μπαμπά μου και έφυγα αμέσως Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα (είναι γυναικολόγος) και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου. Εκεί έγινε ένα αγχωτικό πράγμα, του “τι συμβαίνει τώρα;”. Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί να μου πάρουν το παιδί, γιατί είναι επικίνδυνο. Εξαιτίας αυτού, προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σοκαριστικό, γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου”, εξομολογήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Έκλαιγα, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα”

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως όταν επέστρεψε στο σπίτι της με το μωρό, κατέρρευσε. “Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα, αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι, έκλαψα όσο δεν έκλαψα σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα και έκλαιγα. Ευτυχώς ήταν και η μαμά μου και μου δημιουργούσε μια ασφάλεια“, ανέφερε.

“Δεν θηλάζω , θήλασα έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο με τη δουλειά. Μου έκανε καλό τελικά που γύρισα στην δουλειά. Ένιωσα ότι γρήγορα επανήλθα. Στέκεται όρθια από 26 Δεκέμβρη και με έχει βάλει σε μια άλλη διαδικασία ότι θα περπατήσει γρήγορα” είπε η δημοφιλής ηθοποιός.

Αναφορικά με την πιο δύσκολη σκηνή της στη “Μάγισσα”, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Δυσκολεύτηκα στη σκηνή που μαθαίνω ότι πέθανε ο Πετρούνης, γιατί ήμουν 8 μηνών έγκυος και έπρεπε να ουρλιάξω. Είχα μεγάλο άγχος. Κανονίσαμε με τον σκηνοθέτη και ούρλιαξα μία φορά για το δικό μου πλάνο. Γιατί την πρώτη φορά που το έκανα, άρχισε να κουνιέται η μικρή στην κοιλιά μου περίεργα και φοβήθηκα”.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η εγκυμοσύνη και ο χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο λίγο πριν γεννήσει

Καλεσμένη στην εκπομπή “I Love Σου Κου” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το Σάββατο (30/09) η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του καναλιού με τίτλο “Η Μάγισσα”, που έχει ήδη καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Η τηλεοπτική “Γερακίνα Γερακάρη” μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και για τον χωρισμό από τον Λευτέρη Χαρίτο, που σκηνοθετεί τη νέα σειρά, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε, αρχικά, για το παιδί της: “Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο”.

Μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: “Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά“.

“Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο” συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments