Lifestyle

Πάνος Βλάχος: “Το τραγούδι το λέω εδώ και ένα χρόνο, από την ημέρα των Τεμπών” [vid]

Πάνος Βλάχος: “Το τραγούδι το λέω εδώ και ένα χρόνο, από την ημέρα των Τεμπών” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Panos Vlahos

Πάνος Βλάχος για Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε: Είναι δυνατόν εγώ να θέλω το κακό αυτών των ανθρώπων;

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες των εκπομπών, μετά τις αντιδράσεις για το «μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official)

Ο ηθοποιός είπε στο «Πρωινό» ότι: «Είναι δυνατόν ποτέ εγώ να θέλω εγώ το κακό αυτών των ανθρώπων; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε».

«Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα τη βία» Ο Πάνος Βλάχος συνέχισε, τονίζοντας ότι δεν σκέφτηκε ποτέ την προτροπή στη βία. Όπως είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει προτροπή σε βία. Ούτε καν σε σκέψη για βία» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Βλάχος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν».

«Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα» Ακόμη, ανέφερε ότι αυτό το τραγούδι, το λέει εδώ και ένα χρόνο. «Ό,τι γράφω όλο αυτό το διάστημα, είναι κόντρα στη βία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το τραγούδι “Τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα”, το λέω εδώ κι έναν χρόνο από την ημέρα που έγινε το δυστύχημα στα Τέμπη και η αγανάκτηση που είχα εκείνο το διάστημα, που σκεφτόμασταν οι καλλιτέχνες αν θα παίξουμε ή όχι και η αγανάκτηση που είχα για το πώς καλύπτονται τα πράγματα και πώς ο ένας υποστήριζε τον άλλον, ήταν ουσιαστικά στο ίδιο σακί, ε παράφρασα αυτόν τον στίχο. Έναν χρόνο λέγεται αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να έχω αντίλογο εγώ ίσο με αυτόν που έχετε εσείς προς εμένα και την εικόνα που φτιάχνετε. Ούτε στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την οικογένειά μου, ούτε εμένα γιατί δεν με γνωρίζετε και καλά κάνετε. Ούτε κανένας σημαντικός άνθρωπος είμαι, ούτε τίποτα» δήλωσε ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω αυτά που πιστεύω» Τέλος, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους, ο Πάνος Βλάχος είπε: «Δεν έχω κανένα σκοπό να έρθω σε debate με εσάς (τους δημοσιογράφους). Έχετε χρόνο να φτιάξετε την εικόνα μου και την εικόνα της οικογένειάς μου και των ανθρώπων μου όπως νομίζετε, αλλά εγώ δε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την τέχνη μου για να λέω τα πράγματα που εμένα με ικανοποιούν, ιδεολογικά και ψυχικά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω στιγμή αυτά που πιστεύω, να τα τραγουδάω, είτε έχει αξία είτε δεν έχει. Κάνω απόπειρα τέχνης».

Το ζεϊμπέκικο με το «Κελί 33» και η αναφορά στον ΣΚΑΪ

Στη χθεσινή του εμφάνιση ο Πάνος Βλάχος έκανε, πάντως, μια έμμεση αναφορά σε όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα λέγοντας οτι «ήρθατε μάλλον απο τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ. Δεν είναι κακό αυτό», πρόσθεσε ότι «δεν είχα την τιμή ποτέ να είμαι επαναστάτης» ενώ χόρεψε ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού του Γιώργου Μαργαρίτη «Στο κελί 33».

Ο Πάνος Βλάχος, ωστόσο, απέφυγε να επαναλάβει τους στίχους που προκάλεσαν σάλο αρνούμενος να πει «στίχους που τελειώνουν σε “βάλτε”» παρά τις προτροπές «πες το» από τους θεατές.

Το τραγούδι και οι απαντήσεις Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε Ο Πάνος Βλάχος, δύο εβδομάδες σχεδόν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τους δημοσιογράφους, απασχόλησε ξανά καθώς ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησε μεταξύ άλλων, «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», με την αντίδραση των Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε να είναι άμεση.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του, λίγο αφότου άρχισε να δέχεται σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments