Πολιτική

Στις 13:00 η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στις 13:00 η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στις 13:00 θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο. Επτά μήνες μετά τη συνέντευξη στο Bloomberg και την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θεσμοθετήσει τον γάμο μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξηγήσει τις βασικές πτυχές του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Στις 13:00 θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο. Επτά μήνες μετά τη συνέντευξη στο Bloomberg και την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θεσμοθετήσει τον γάμο μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τον λόγο σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και θα εξηγήσει αναλυτικά το σκεπτικό πίσω από την απόφασή του αυτή και θα αναλύσει τις βασικές πτυχές του νομοσχεδίου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει πλέον η προσδοκία ότι το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο όχι απλώς θα ψηφιστεί από την απόλυτη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 180 ψήφους, ένα ισχυρό πολιτικό και συμβολικό ορόσημο. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, από την κυβερνητική παράταξη αναμένονται περί τα 100 «ναι», αν και ιδιαίτερη σημασία θα έχει ο αριθμός των «γαλάζιων» βουλευτών που θα καταψηφίσουν το σχέδιο νόμου. Με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις κινούνται περί τους 15 και είναι όσοι εξαρχής εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments