Lifestyle

Άγγελος Μπράτης: Και όμως το τόλμησε – Πόζαρε με κόκκινες γόβες και εντυπωσίασε [pic]

Άγγελος Μπράτης: Και όμως το τόλμησε – Πόζαρε με κόκκινες γόβες και εντυπωσίασε [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/angelosbratis

Άγγελος Μπράτης: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες»

Ο Άγγελος Μπράτης ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Στο στιγμιότυπο, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ποζάρει φορώντας κόκκινα ψηλοτάκουνα και καπνίζοντας ένα τσιγάρο.

Επίσης, στην ανάρτησή του έκανε tag την ηθοποιό Κόρα Καρβούνη, με την οποία είναι φίλος και της οποίας το νυφικό είχε σχεδιάσει για τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Άγγελος Μπράτης: Δεν θα ήθελα ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες

Ο Άγγελος Μπράτης περιέγραψε, πώς μοιάζει εξωτερικά ο ιδανικός σύντροφος για εκείνον. Ο σχεδιαστής μόδας επισήμανε ακόμη, ότι αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση με κάποιον.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Άγγελος Μπράτης, είπε αρχικά για τον έρωτα: «Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι σαν δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, είναι μία μου και μία σου, δεν είναι αγάπη».

Στην πορεία, όταν ρωτήθηκε για το πώς διαχειρίζεται μια απόρριψη, ο ίδιος είπε: «Συνήθως πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή» και πρόσθεσε: «Δυσκολεύομαι στο φλερτ, γιατί με φλερτάρουν το μαθαίνω μετά. Δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση».

Όσο για το πώς προτιμάει τον σύντροφό του, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες».

Τέλος, ο σχεδιαστής αποκάλυψε αν έχει απιστήσει σε σχέση του, λέγοντας: «Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments