Lifestyle

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: «Την πρώτη φορά που κοιμηθήκαμε μαζί ένιωσα να ηρεμώ και να χαλαρώνω»

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: «Την πρώτη φορά που κοιμηθήκαμε μαζί ένιωσα να ηρεμώ και να χαλαρώνω»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/YOUTUBE

Οι δύο τραγουδιστές φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν για τον έρωτα που μπήκε στη ζωή τους.

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά αποκάλυψαν τη σχέση τους, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη.

Οι δύο τραγουδιστές φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν για τον έρωτα που μπήκε στη ζωή τους.

Μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχουν πάει τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα καθώς συζούν.

Συζείτε πλέον; Γιώργος: Ναι, και δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε αυτό το κομμάτι. Το λέω αυτό γιατί παλιότερα είχε τύχει να συγκατοικώ με άλλες σχέσεις μου και πολλές φορές ένιωθα ότι ήθελα να φεύγω από το σπίτι. Δεν άντεχα να είμαι όλη μέρα με την τότε κοπέλα μου. Με την Ανδρομάχη, πολλές φορές πρέπει να φύγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά και δεν θέλω.

Ανδρομάχη: Αυτό το αισθάνομαι κι εγώ. Μεταξύ μας υπάρχει ισορροπία και επικοινωνία. Αυτή είναι η μαγεία της σχέσης μας. Δεν βαριόμαστε ποτέ. Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι η φιλία μας εξελίχθηκε σε σχέση. Πέρα από το αγόρι μου, ο Γιώργος έχει γίνει ο καλύτερός μου φίλος.

Ανδρομάχη: Με ενοχλεί στον Γιώργο όταν είναι απόλυτος σε μερικά πράγματα και αντιδρά. Μπορεί να σκέφτεται κάτι που τον προβληματίζει και όσο και να του μιλάω δεν με ακούει. Πρέπει να ηρεμήσει για να το συζητήσουμε. Έχουμε την ίδια οπτική για τα πράγματα.

Γιώργος: Αυτό που δεν αντέχω στην Ανδρομάχη είναι που παρακολουθεί φανατικά στο YouTube ASMR βίντεο (σ.σ. στοχεύουν στη χαλάρωση του θεατή μέσω οπτικοακουστικών ερεθισμάτων). Επίσης, δεν έχει καλή αίσθηση του χρόνου, συνήθως αργεί. Το είχα κι εγώ παλιά, μέχρι που άργησα πολύ σε μια πρόβα, ο μαέστρος μού μίλησε πολύ απότομα και έτσι συνειδητοποίησα πόσο λάθος ήταν.

Γιώργο, τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στην Ανδρομάχη; Γιώργος: Πέρα από το ταλέντο της, η Ανδρομάχη είναι πολύ ευαίσθητη, κάτι που με κερδίζει πάντα. Δεν αντέχω να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που έχουν μοχθηρές σκέψεις. Επίσης, πολλές φορές πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και η Ανδρομάχη είναι εκεί για να με ηρεμεί. Πριν γίνουμε ζευγάρι, για αρκετό καιρό, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά. Την πρώτη φορά που κοιμηθήκαμε μαζί ένιωσα να ηρεμώ και να χαλαρώνω.

Εσύ, Ανδρομάχη; Ανδρομάχη: Ο Γιώργος είναι σαν να είναι δύο άνθρωποι σε έναν. Από τη μία είναι πολύ γλυκός, ευαίσθητος, ευγενικός και ταυτόχρονα είναι δυναμικός και αποφασιστικός. Νιώθω πως με προστατεύει και μου προσφέρει ασφάλεια. Βρίσκομαι σε μια όμορφη και ζεστή αγκαλιά.

Λόγω της δουλειάς σας, ζηλεύετε περισσότερο ο ένας τον άλλο; Γιώργος: Είμαι ήρεμος άνθρωπος, αλλά αν δω κάποιον να ενοχλεί την κοπέλα μου θα επέμβω. Όσες φορές πήγα να την παρακολουθήσω σε live της ήμουν πολύ διακριτικός. Έχω εμπιστοσύνη στην Ανδρομάχη. Πιο παλιά δεν ήμουν έτσι. Πλέον, έχω αποφασίσει πως θα πρέπει να δείχνω εμπιστοσύνη στον άνθρωπό μου. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, νομίζω.

Ανδρομάχη: Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Θέλω όμως να υπάρχει σεβασμός. Αν δω κάποια κοπέλα να γίνεται προκλητική με τον Γιώργο, θα βάλω τα όριά μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments