Lifestyle

“Έσπασε” η Δέσποινα Βανδή για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

“Έσπασε” η Δέσποινα Βανδή για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Alpha TV | J2US

Ακούγοντας το αφιέρωμα του Χρυσοχοΐδη στον τραγουδιστή, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και ξέσπασε σε κλάματα

Μία έντονη συναισθηματικά στιγμή είχε η Δέσποινα Βανδή, κατά τη διάρκεια του J2US.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, για να παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα εις μνήμην του Βασίλη Καρρά, η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η απώλεια του τραγουδιστή είναι ακόμα πρόσφατη, ενώ η τραγουδίστρια είχε πολύ στενές σχέσεις μαζί του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Ενώ λοιπόν, οι επιτυχίες του διαδέχονταν η μία την άλλη, η Δέσποινα Βανδή ξέσπασε σε κλάματα.

Έντονη ήταν η συγκίνησή της, όταν ο καλλιτέχνης ερμήνευσε το τραγούδι «Μην το ρωτάς το χελιδόνι», με τον φακό να την καταγράφει, ενώ προσπαθεί να σκουπίσει τα δάκρυά της.

Δέσποινα Βανδή για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απώλεια του Βασίλη Καρρά.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή την έναρξη του J2US μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε την καριέρα της δίπλα στον λαϊκό ερμηνευτή και διατηρούσαν μακρόχρονη φιλία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος. Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Αυτό του ταιριάζει περισσότερο. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα».

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στενα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments