EDITOR'S PICK

Εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας με τίτλο «Merci Chef!» – Σκοπός να ενωθούν πολιτιστικά οι δύο χώρες

Οι δύο χώρες μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη γαστρονομία, την παράδοση και τις μαγειρικές απολαύσεις, γύρω από τις τοπικές τεχνοτροπίες και την ανάδειξη των προϊόντων και των περιοχών τους.

Συνάντηση των δημοσιογράφων με τους προσκεκλημένους Σεφ.

18:00-20:30│ Κατάστημα Nora’s Deli

ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ***

Με τη βραβευμένη MOF τυροκομίας Σεφ Laëtitia GABORIT

20:00│ Athens Capital Center Hotel – MGallery

ΔΕΙΠΝΟ 4 ΧΕΡΙΑ ( Dîner à quatre mains) ***

Με τον βραβευμένο με 1 Αστέρι Michelin Σεφ Johann CHAPUIS και τον Σεφ του εστιατορίου MGallery Δημήτρη Μπούτσαλη.

01/03/2024

19h00│ Πρεσβεία της Γαλλίας ΔΕΞΙΩΣΗ ΛΗΞΗΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ<