Ελλάδα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο – Σπεύδει το ΤΕΕΜ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο – Σπεύδει το ΤΕΕΜ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της Πλατείας Βάθης και της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Μάγερ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της Πλατείας Βάθης και της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Μάγερ

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές καθώς εντοπίστηκε ύποπτος χαρτοφύλακας στην οδό Αχαρνών και Μάρνης, κοντά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Κρίθηκε ύποπτος και πάει το ΤΕΕΜ για έλεγχο.

Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών από το ύψος της Πλατείας Βάθης και της οδού Λιοσίων από το ύψος της οδού Μάγερ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Με τρακτέρ θα γεμίσει σήμερα η Αθήνα

Συγκεντρωμένα στο Κάστρο της Βοιωτίας βρίσκονται από χθες το απόγευμα τρακτέρ που έχουν μαζευτεί από όλα τα μπλόκα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας για θα λάβουν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.

Η κάθοδος προς την πρωτεύουσα θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί, με στόχο, σύμφωνα με ανακοινώσεις, στις 17:30 να βρίσκονται στην πλατεία Ομονοίας και από εκεί στις 18:30 να πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία έως το Σύνταγμα.

Επιπλέον, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι από όλη τη χώρα θα μεταβούν στην Αθήνα με δικά τους οχήματα αλλά και με λεωφορεία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για 60 λεωφορεία από τη Θεσσαλία και περί τις 5.000 συμμετοχές αγροτών.

Οι αγρότες από την Δυτική Ελλάδα και από τα μπλόκα της Πελοποννήσου αναμένεται να συναντηθούν στην περιοχή των Μεγάρων, πριν κατευθυνθούν προς το κέντρο της πρωτεύουσας.

Στόχος του συλλαλητηρίου είναι σύμφωνα με τους παραγωγούς να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και να δοθούν λύσεις στο αυξημένο κόστος παραγωγής των τελευταίων ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments